14-річний юнак з Хмільницького району, якого вразило струмом під час селфі помер у Львівській лікарні

14-річний юнак з Хмільницького району, якого вразило струмом під час селфі помер у Львівській лікарні

Вчора, у лікарні помер 14-річний хлопець, який 16 червня намагався зробити селфі на залізничному вагоні в Калинівці. - повідомляють Життєві обрії.

Трагічний випадок, який призвів до смерті юнака стався 16 червня на залізничному вокзалі в м. Калинівка. Під час спроби зробити «селфі» на залізничному вагоні, 14-річний місцевий житель отримав понад 70 відсотків опіків тіла. За попередньою інформацією слідства, трагедія сталась близько 21 години. Потерпілий разом з товаришами вилізли на вантажний потяг зробити фото. Під час перебування хлопців на даху, одного із них вразило струмом. Хлопця одразу було госпіталізовано.

Як повідомила речниця департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної військової адміністрації Інна Мартонікова, дитину відразу доправили у Львівську лікарню. Однак 19 червня серце підлітка зупинилося.

Про смерть свого учня, 14-річного Олександра Сорокіна  також повідомили на сторінці Калинівської дитячої музичної школи.

“Колектив школи глибоко сумує з приводу трагічної смерті учня школи Олександра Сорокіна. Словами не можна передати весь біль і смуток - як страшний сон. Прийміть щирі співчуття! Хай Господь прийме його світлу душу у Царстві своєму! Вічна пам’ять!”, - прокоментував смерть колектив Калинівської дитячої музичної школи.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ВІЙТІВЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ЧОЛОВІК НОЖЕМ ПОРАНИВ ПОЛІЦЕЙСЬКОГО. ЙОМУ ЗАГРОЖУЄ ДОВІЧНЕ УВ'ЯЗНЕННЯ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини