15 років за гратами проведе житель Уланівської громади, який працював на російські спецслужби

15 років за гратами проведе житель Уланівської громади, який працював на російські спецслужби

 Сьогодні у Хмільнику суд ухвалив вирок жителю Уланівської громади, який який працював на російські спецслужби, - повідомляє пресслужба суду.

Судом встановлено, що обвинувачений добровільно фотографував об’єкти та інфраструктуру на території Хмільника і Хмільницького району, таким чином надаючи представникам іноземної організації допомогу в проведенні підривної діяльності проти України в умовах воєнного стану. Від організації він отримав кошти в сумі 3264 грн.

Під час судового розгляду обвинувачений вину у вчиненні інкримінованого йому злочину не визнавав. У судовому засіданні обвинувачений запевняв, що не діяв на шкоду інтересам України.

Раніше обвинувачений уже був засуджений за виправдовування збройної агресії РФ проти України, глорифікацію її учасників (чч. 2, 3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України).

Дослідивши усі докази та заслухавши сторони обвинувачення і захисту, Хмільницький міськрайонний суд визнав доведеним вчинення особою особливо тяжкого злочину проти основ національної безпеки та призначив остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 15 років з конфіскацією всього належного йому на праві приватної власності майна.

Вирок законної сили на даний час не набрав.

.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини