25 років віддана справі та бажанню служити людям

25 років віддана справі та бажанню служити людям

Сьогодні, 23 червня, державні службовці відзначають своє професійне свято. Саме від державних службовців залежить успіх політичних, економічних і соціальних перетворень у країні. Тому люди, які обрали державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже щоденно несуть на своїх плечах нелегку ношу відповідальності за добробут та майбутнє нашого народу. Заслуженою повагою серед людей користується хмільничанка Олена Горобець, яка 25 років свого життя присвятила державній службі.

Олена Петрівна обіймає посаду завідувача сектору з контролю за наданням соціальної підтримки та нагляду за правильністю призначення та виплат пенсій у Хмільнику. До  посадових обов'язків Олени Горобець входять перевірка правильності призначення всіх видів державних соціальних допомог. Перевірка достовірності інформації про доходи та майновий стан осіб, які звертаються за призначенням державних соціальних допомог. Контроль за поверненням надміру виплачених державних коштів. Здійснення нагляду за правильністю та своєчасністю призначення, нарахування, виплати та припинення виплати пенсій. Це далеко не весь перелік обов'язків завідувача сектору. Ця робота, в першу чергу,  потребує знання законодавства, витримки, терпіння та індивідуального підходу до кожної справи, адже саме від цього залежить, куди будуть спрямовані державні кошти, чи отримає допомогу саме та людина, яка її потребує.

- Я люблю свою роботу і вдячна їй за можливість бути корисною людям, - говорить Олена Горобець. - Намагаюсь зробити так, аби люди з довірою ставились до державних інституцій, бо вважаю, що довіра – це те, на чому ґрунтуються людські взаємовідносини. Для мене державний службовець – це особлива професія, представник якої, з одного боку володіє широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Тому я завжди намагаюсь допомогти людям порадою, підтримати добрим словом і дуже рада, коли вони кажуть "дякую".

На завершення розмови Олена Горобець привітала всіх колег - держслужбовців  Хмільниччини з професійним святом та побажала, щоб їхні  рішення були мудрими, а щоденна робота викликала повагу та довіру людей. Побажала міцного здоров’я, мирного неба і щоб кожен день життя був щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагали у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:В УЛАНОВІ НА ВІННИЧЧИНІ ВПЕРШЕ ВІДБУДЕТЬСЯ КУЛІНАРНИЙ ФЕСТИВАЛЬ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини