28-річний хмільничанин збив односельця та викинув його тіло у річку

28-річний хмільничанин збив односельця та викинув його тіло у річку

2 лютого у Хмільницькому районі  сталась дорожньо-транспортна пригода, під час якої водій автомобіля "ЗИЛ-131" допустив наїзд на жителя села Широка Гребля.  Від отриманих травм потерпілий  загинув на місці події.  Після вчинення ДТП  водій  вантажівки викинув тіло загиблого  у річку та зник з місця пригоди. Про це повідомляє  офіційний сайт Національної поліції.

Як повідомив начальник Хмільницького районного відділу поліції Валерій Романюк, 3 лютого до поліції звернувся 28-річний мешканець  Хмільницького району та зізнався у тому,  що напередодні, близько 19.30 години, у селі Широка Гребля він, керуючи вантажним автомобілем «ЗИЛ», здійснив наїзд на свого односельця.  У результаті аварії потерпілий отримав ушкодження, несумісні з життям. Свідків аварії не було, тож  аби уникнути  покарання зловмисник викинув тіло  у річку Південний Буг, неподалік від населеного пункту Широка Гребля.

До пошукових заходів було залучено особовий склад підрозділу поліції та працівників ГУ ДСНС у Вінницькій області. Тіло загиблого було знайдено у річці Південний Буг між селами Широка Гребля та Курилівка.

Правопорушника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, а автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Слідчим  управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 135  (залишення в небезпеці) та ч. 2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання  до  8 років позбавлення волі.

фото з офіційного сайту національної поліції


%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини