9-річний хмільничанин збирає кошти на підтримку ЗСУ

9-річний хмільничанин збирає кошти на підтримку ЗСУ

9-річний волонтер Владик Мусій з Хмільника вже зібрав 3 тисячі гривень на допомогу ЗСУ, - повідомляють Життєві обрії.

Про це інформує хмільничанка Наталя Міщук у фейсбуці:

"Пишуть хлопці з передової: «Напиши про маленького 9-річного Владика Мусія з Хмільника. Кошти, які він передав, аби закрити нам збір на купівлю тепловізора та дрона, розчулили нас до сліз».

Хлопчик продавав на місцевому ринку свої іграшки та зібрав таким чином 3 тисячі гривень, які пожертвував на ЗСУ. Про маленького Владиславчика та його збір на ЗСУ люди в нашому місті знають та передають один одному.

Хлопчик дуже відповідальний: виходить на ринок постійно, бо від батьків дізнався, що кошти ще потрібно. Каже, що не шкодує за своїми іграшками, бо розуміє, що робить дуже важливу і потрібну справу. Саме цьому юному волонтеру наші захисники записали відеоподяку - тепер дитина засинає під це відео.

"Маленький хлопчик з великим серцем - гідний приклад для всіх нас, як можна допомогти тим, хто тримає для нас небо. Збір коштів ще не закрито - допоможіть і ви. Картки для збору коштів відкрито на ім’я дружини одного з воїнів – Ганущак Оксани Михайлівни".

5457 0850 0033 6394 – гривнева;

4149 4999 9139 2232 – для валютних переведень.

"Дякую усім за репост та донати: не можу розголошувати жодних подробиць (дякую усім, хто розуміє, чому інколи саме так), але знаю, що вони підуть саме туди, куди потрібно. Дякую за кожну скинуту гривню заздалегідь", - додала Наталя Міщук.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ВОДІЙ МОТОБЛОКА ЗБИВ ВАГІТНУ ЖІНКУ З ДИТИНОЮ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини