«А нам море по коліно, а нам гори по плече» Центр курортного Хмільника, кілька десятків метрів від міської ради

«А нам море по коліно, а нам гори по плече» Центр курортного Хмільника,  кілька десятків метрів від міської ради

Такий вигляд має перехрестя вулиць Соборності та Декабристів. Знаходиться воно, так би мовити, в самісінькому серці Хмільника, в кількох десятках метрів від міської ради. Але чомусь для керівництва міста ця роздовбана дорога залишається не помітною. Можливо, тому, що за останні роки міський голова і його заступники пересіли хто на службові, а хто власні позашляховики, то для них ці ями, як у пісні: "А нам море по коліно, а нам гори по плече".  І це дійсно так, бо ж для їхніх крутих «тачок» ці вибоїни, як кажуть,  просто «пиль». 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З ВОЛГИ НА РОЗКІШНУ ПОВНОПРИВІДНУ TOYOTA RAV4 ПЕРЕСЯДЕ МЕР ХМІЛЬНИКА НА ВІННИЧЧИНІ


А жителям  мікрорайону «Слобода» щоденно доводиться перестрибувати ці ями, вщент вбиваючи свої автівки, адже ця дорога - найкоротший шлях виїзду зі Слободи в центр міста. Є ще вулиця Слобідська, якою можна виїхати в місто, але це кілька зайвих кілометрів. А якщо долати цей кілометраж щоденно, то попадаєш в добру «копієчку». От і доводиться жителям цілого мікрорайону або їздити по колу, або роздовбаною вщент дорогою, бо решта вулиць, якими раніше можна було добратись в центр міста, або перекриті, або на них встановлені знаки "Рух заборонено". Чиї інтереси враховувалися керівництвом міста при встановленні цих дорожніх знаків - не зрозуміло, але точно не жителів мікрорайону.  
А цей фотофакт є, мабуть, лише одним із багатьох прямих доказів байдужого ставлення посадовців до своїх прямих обов’язків  та яскравим свідченням зневажливого ставлення міських чиновників до людей та їхніх проблем. 

Олександр ОКОЛОДЬКО

Цей матеріал був опублікований в газеті "Життєві обрії"  22 травня цього року. Реакція мерії на дану публікацію  була миттєвою, одразу після виходу газети на вулиці Соборності  було розпочато ремонтні роботи. 

 dsc0037 dsc0035 dsc0036 dsc0037 dsc0036 dsc0040 dsc0039
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини