Ангеліна Цюпенко & Ніна Матвієнко

Ангеліна Цюпенко  & Ніна Матвієнко

Хмільничанка Ангеліна Цюпенко заспівала в дуеті з народною артисткою України Ніною Матвієнко на столичній сцені. Виступ відбувся в рамках п’ятого ювілейного всеукраїнського проєкту «Дует з зіркою», в якому понад 20 дітей з усіх куточків України заспівали в дуеті з зірками української естради.

Ангеліна надзвичайно зраділа, коли отримала запрошення на такий масштабний проєкт. У неї вже був досвід виступів у різних конкурсах  краси та творчих проєктах, але  вокально дівчинка жодного разу не виступала, тому надзвичайно хвилювалась та ретельно готувалась до виступу, - розповіла  мама Ангеліни Тетяна Цюпенко.

- У підготовці допоміг талановитий  вінничанин, педагог та керівниик хору Назарій Давидовський, - продовжує розмову Тетяна.

- Напередодні виступу, на репетиції Ангеліна зустрілась та познайомилась з Ніною Митрофанівною. Спілкування з нею видалось дуже теплим та приємним. Народна артистка підтримувала дівчинку та давала влучні поради щодо виступу.

Виступ пройшов чудово, Ангелінка достойно представила номер, який готувала, та насолоджувалась «хвилинами слави».Від організаторів проєкту вона отримала статуетку з гравіюванням свого імені та імені «зірки», з якою виступала.

Наша донечка безмежно щаслива, що мала честь виступати на великій сцені поряд з легендарною Ніною Матвієнко, а також поспілкуватись за лаштунками з іншими артистами та знайти нових друзів.

Ангелінці дуже подобається співати, тому вона  планує і надалі розвиватися в напрямку вокалу та радувати нас своїми виступами, - з гордістю розповіла щаслива мама талановитої дівчинки.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ДВІ ХМІЛЬНИЧАНКИ УВІЙШЛИ ДО ФІНАЛУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПРЕМІЇ ТАЛАНОВИТИХ ДІТЕЙ У ВІННИЦІ

321
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини