Астрологічний гороскоп

Астрологічний гороскоп

ОВЕН (21.03-20.04). Сконцентруйте свої зусилля на роботі. Настає досить продуктивний період, особливо в професійній сфері. Якщо ви щось не встигнете, не біда, незабаром може з'ясуватися, що це й не потрібно було робити. У вихідні вас порадують несподівані гарні новини, але не дозволяйте родичам сідати вам на шию. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - понеділок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Вам доведеться розгрібати рутину, для кожної речі й завдання знайдеться необхідне місце й час. Вас чекає моральне задоволення і матеріальний успіх. Прислухайтеся до нової інформації, але ретельно перевіряйте її, і, якщо вона не перекручена, ви зможете застосувати отримані відомості в роботі. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Постарайтеся спокійніше ставитися до раптових змін ситуації. Удача на вашому боці. Зосередьтеся на важливому, поставте мету, і ви одержите те, чого прагнете. На всі головні питання близькі люди і саме життя скажуть вам «так». Любов допоможе й надихне. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.


РАК (22.06-23.07). Досить нервозний період, доведеться неабияк потрудитися. Для реалізації наміченого, не тисніть на оточуючих людей, інакше все  може обернутися проти вас. Придивіться до "підводних каменів" на роботі, щоб не опинитися осторонь від найважливіших подій. У вихідні допоможіть  рідним і близьким людям. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ЛЕВ (24.07-23.08). Удача буде супроводжувати вас багато в чому. Вас чекає кар'єрний ріст, що відкриє більші обрії. Ви відчуєте приплив сил і активності, і тому впораєтеся з усякою роботою, за яку візьметеся. У вихідні постарайтеся дотримуватися старих, перевірених шляхів. Сприятливий день - середа, несприятливий день - субота.

ДІВА (24.08-23.09). У діловій сфері пануватиме спокій. Для вас може виявитися непосильним завданням контролювати ситуацію. На перший план вийдуть проблеми особистого характеру й сімейні справи. Можуть виникнути деякі перешкоди в здійсненні ваших планів, можливе непорозуміння з близькою людиною.  Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.


ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). З начальством краще не конфліктувати. Виявіть терпимість по відношенню до колег, і ваші справи будуть складатися досить успішно. Сконцентруйтеся на найважливіших проблемах. Ви можете зрозуміти щось важливе про близьку людину. Вихідні пройдуть досить романтично. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Період ділових зустрічей й вигідних проєктів. У професійній сфері буде стабільність і благополуччя, якщо ви не будете лінуватися. Вас очікує солідний прибуток. Надійдуть вигідні пропозиції, які надзвичайно потішать вас. Але й в особистому житті ви зважитеся на важливий крок, знайдете щастя взаємного кохання. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). На вас чекає багато успішних справ, спілкування й розваг. Вас зацікавлять новини, перспективні знайомства й важливі розмови. Займіться незавершеними справами. Вихідні - гарний період для відновлення гардероба або покупки побутової техніки для будинку. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця. 


КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Вам необхідно твердо стояти на своєму. Підтримка начальства дозволить позбутися ворожнечі й інтриг колег. Вас порадують новини особистого характеру. У вихідні вас очікує тотальна зайнятість. Але все-таки варто приділити час для повноцінного відпочинку. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Навалить гора роботи. Будьте зібрані, і ви зможете встигнути зробити багато чого, практично не відчуваючи втоми. Може надійти цікава ділова пропозиція, не відмовляйтеся від неї. Та й в особистому житті давно назріли зміни. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.


РИБИ (20.02-20.03). Ваші успіхи й досягнення - це досить похвально, але прийшов час рухатися вперед. Вам буде нудно тупцювати на місці. Зараз непоганий час для примирення з друзями й поновлення романтичних відносин. У вихідні приємні події можуть відбутися з вашими дітьми. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий день - вівторок. 
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини