Астрологічний гороскоп на тиждень

Астрологічний гороскоп на тиждень

ОВЕН (21.03-20.04). Напружтеся, це буде сприяти позитивним змінам у вашій кар'єрі, навіть якщо на перший погляд вони здадуться незначними. В особистому житті намагайтеся зберігати спокій і терпіння, навіть якщо щось піде не так, як вам би хотілося. Не забувайте про домашні справи, постарайтеся розібратися з ними. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Не дозволяйте себе експлуатувати, але й  не ховайте свої здібності, проявляйте їх повною мірою. Менше вірте в обіцянки, і об'єктивно розраховуйте свої сили й можливості. Заверште справи, що нагромадилися та виправте помилки, поки не пізно. В особистому житті не ганяйтеся за журавлем у небі. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.


БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Бажано зараз спокійно плисти за течією. На вас чекають справжні дива. На роботі все складається якнайкраще, вас цінують, можна чекати премію. У вихідні несподівані гості принесуть турботи, але при цьому доставлять вам чимало задоволення. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця.
 

РАК (22.06-23.07). Вам доведеться багато уваги приділяти оточуючим вас людям. Якщо вам захочеться випробувати гострі відчуття, доведеться почекати. Цікаві ініціативи й пропозиції можуть виходити від партнерів з бізнесу. Добре будувати плани на найближче майбутнє. У вихідні варто зайнятися прикрасою свого будинку. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ЛЕВ (24.07-23.08). Ви зараз у центрі уваги, повні сил і енергії. Не намагайтеся виправити складну ситуацію, а спробуйте витягти корисний урок і чекайте змін. Задумане вдасться втілити в життя, якщо ви перетворите своє обурення в ділову активність. У вихідні навряд чи вийде розслабитися. Краще влаштувати генеральне прибирання. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - середа.

ДІВА (24.08-23.09). Досить активний і напружений період. Зате за бажання, скориставшись обставинами, буде можливо багато чого досягти. Вам знадобляться дипломатичність і вміння домовлятися. Робоча обстановка, у цілому, обіцяє бути спокійною, що дозволить вам злегка розслабитися. Проявляйте наполегливість. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.


ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Незважаючи на труднощі й перешкоди ваші справи йдуть у гору. Схоже, неприємності тільки для того й існують, щоб успіх виявився бажанішим. Це стосується і роботи і особистого життя. Важливо зберегти гідність і самовладання навіть у стресових ситуаціях. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - субота.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Залиште всі свої страхи й побоювання позаду, зберіться з силами і думками та  вперед. Вас чекає новий рівень. Саме зараз ви можете змінити своє життя й знайти своє щастя. Просто дозвольте собі більше, прислухайтеся до своїх бажань, не пригнічуйте їх, а реалізуйте. Ви кохаєте та кохані, будьте впевнені. Ви не розчаруєтеся. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Ви змогли подолати труднощі й можете спокійно відпочивати на лаврах. Постарайтеся не розповідати про себе багато, адже, якщо відкриється ваш секрет, краще від цього не буде нікому. Ви зараз досить товариські та позитивні. Вас не стомлять шум і метушня. Тиждень принесе у ваш будинок і у ваше серце спокій і радість. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер. 


КОЗЕРІГ (22.12-20.01). На вас чекають зустрічі з людьми, важливими для вас в професійному плані. Постарайтеся поводитися коректно в будь-якій ситуації. У погоні за задоволенням своєї примхи ви ризикуєте більше втратити, ніж придбати. Ретельно обмірковуйте кожне своє слово і дію. Вихідні варто провести на природі. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Досить важко буде обговорювати питання взаємодії з діловими партнерами. Постарайтеся знайти компроміс. Не займайтеся тим, чим займатися не хочеться. Події тижня дозволять по-новому оцінити багато ваших позицій в особистих справах. У вихідні не варто довіряти імпульсивним бажанням. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

РИБИ (20.02-20.03). У вас з'явиться можливість зробити багато добрих і корисних справ. При бажанні ви досягнете високих результатів на роботі. Не варто починати нічого нового й бажано дотримуватися у всьому обережності. У вихідні незапланована зустріч відкриє перед вами нові перспективи і обрії. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий день - вівторок.
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини