Астрологічний гороскоп на тиждень

Астрологічний гороскоп на тиждень

ОВЕН (21.03-20.04). Приймайте себе та навколишніх такими, які вони є насправді. Спробуйте бути природніші та простіші. Початі справи будуть успішні, не пропустіть цей момент. У вихідні непередбаченим і досить емоційним буде спілкування з протилежною статтю. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Ваші плани поступово почнуть реалізовуватися. Робота спробує зайняти досить багато часу, але за значимістю вона лідирувати не буде. Енергійністю та активністю ви зможете зміцнити свої позиції. Не забувайте про свій дім, наведення порядку та створення комфорту в ньому. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Ловіть мить удачі, і постарайтеся її утримати, працюйте на свій успіх, у вашій кар'єрі й особистому житті зараз настав досить продуктивний період. Поспішайте реалізовувати свої таємні мрії, зараз саме вдалий час. У вихідні на вас чекає кохання, романтика та незабутні побачення. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

РАК (22.06-23.07). Успіх у справах може багато в чому залежати від ваших організаторських здібностей, хоча навряд чи справа обійдеться без конкурентної боротьби. Перешкоди і проблеми ви зможете подолати, усе обернеться на вашу користь. По максимуму використовуйте всі позитивні ситуації вихідних. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ЛЕВ (24.07-23.08). Гарний час для вирішення багатьох питань мирним шляхом, імовірний компроміс без шкоди для ваших інтересів. Можливе прийняття позитивних рішень, які визначать ваше найближче майбутнє, постарайтеся бути активнішими й принциповішими. У вихідні більше часу проведіть у компанії вірних друзів і коханої людини. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

ДІВА (24.08-23.09). На вас чекають приємні зустрічі й спілкування з цікавими людьми. Цілком можуть налагодитися відносини з дітьми та сусідами. Суперечки з бюрократами та паперова тяганина загрожують затягтися. Допомога друзів буде досить своєчасна. Вихідні сприятливі для вирішення домашніх і сімейних проблем. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - п'ятниця.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Не зациклюйтеся на минулих досягненнях, зберіться з силами та рішуче подолайте новий рубіж. За витрачені зусилля ви будете нагороджені сповна. У вас настає відповідальний період кар'єрного росту та пов'язаних з ним службових і матеріальних досягнень. Гарний час для початку нового роману. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - понеділок.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Чим чіткіше ви розпишете плани важливих справ, тим простіше вам буде все здійснити. Не дозволяйте, щоб хтось змінював ваші наміри. Час звільнитися від зайвого та непотрібного і спілкуватися з тими, хто вам дійсно дорогий. У вихідні складна життєва ситуація вирішиться на вашу користь. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Схоже, вам хочеться новизни відносин. Ви зараз як ніколи проникливі, використовуйте цей стан для прояснення багатьох загадок у своєму житті. У вихідні ви можете здивувати своїх друзів і знайомих несподіваною поведінкою, але це тільки приверне до вас увагу. Сприятливий день - середа, несприятливий день - вівторок. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Основними подіями можуть стати справи, пов'язані з родиною і домівкою. Пам'ятайте, що будь-які зміни гарні лише в розумних межах. Поцікавтеся ще думкою інших, не вирішуйте все наодинці. Протягом усього тижня ви з легкістю зможете усунути практично будь-який конфлікт на роботі. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Зустрічі та нові знайомства виявляться плідними, хоча й не відразу. Отже постарайтеся зачарувати будь-яку компанію. Варто закласти фундамент для майбутніх важливих змін в особистому житті. У незнайомій обстановці виявіть такт і стриманість, це дозволить уникнути непорозумінь. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

РИБИ (20.02-20.03). Гарний час для переходу до нового виду діяльності. Ви цілком здатні побудувати найскладнішу комбінацію заради досягнення мети, яка ніяк не хоче піддаватися. Робіть тільки те, що виходить саме собою, і тоді вам піддадуться будь-які труднощі. У вихідні будьте обережними, не критикуйте близьких людей. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий день - понеділок. 
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини