Астрологічний гороскоп на тиждень

Астрологічний гороскоп на тиждень

ОВЕН (21.03-20.04). Успіх неодмінно прийде до вас, але тільки якщо ви докладете максимум зусиль для його досягнення. Якщо перед вами постане проблема вибору, краще слухати свій внутрішній голос, а не поради сторонніх. Не намагайтеся виконати усю роботу самотужки - це зіпсує ваші відносини з колегами. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Діліться своїм досвідом і знаннями, повертайте борги й завершуйте важливі проєкти. Проявляйте обачність, зосередьтеся на головному і не витрачайте сили на вирішення другорядних проблем. Ваші старання на роботі принесуть більшу віддачу, а ініціатива не залишиться непоміченою. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Вам може здатися, що все йде не так, як хотілося б, але насправді ви рухаєтеся до своєї мети. Можливі несподівані зміни в планах і навіть переоцінка цінностей. Але усе головне залишиться з вами, ви ще раз переконаєтеся, що кохаєте та кохані. У вихідні дні добре відпочиньте. Сприятливий день - середа, несприятливий день - вівторок.

РАК (22.06-23.07). Вас буде супроводжувати успіх у будь-якому починанні. Не бійтеся послабити внутрішнє напруження й відпустити ситуацію з-під контролю. У вихідні уваги зажадають близькі люди. Можна чекати припливу енергії та бажання діяти, втілюючи в реальність ваші плани й задуми. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

ЛЕВ (24.07-23.08). Не поспішайте та не метушіться, і удача буде на вашому боці. Головне доводьте свої справи до кінця, не тікайте від відповідальності й не кидайте нічого на півшляху. Змініть стиль спілкування, а то ваш гострий язик може заподіяти біль, у тому числі й близьким вам людям. У вихідні приділіть увагу вирішенню сімейних, домашніх проблем. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

ДІВА (24.08-23.09). Ваші плани починають реалізовуватися. Тільки не бовтайте про це, не давайте приводу для пліток. Потрібно зосередитися на своїй меті. Робота буде займати досить багато часу. Своєю енергійністю й активністю ви зможете зміцнити свої позиції в бізнесі. Однак не забувайте про свій будинок та порядок в ньому. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - вівторок.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Цілком імовірна досить різка зміна діяльності. При цьому зовсім не обов'язкова зміна роботи. Прийміть допомогу колег, вона буде доречною. Ви відчуєте раптову зміну ритму - замість напруги прийде легкість. Можна задуматися й про зміни в особистому житті. У вихідні дні можуть розкритися таємниці вашого давнього минулого. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Не дуже давно ви прийняли важливе рішення, і воно вже впливає на ваше життя. Це вірний шлях, продовжуйте по ньому йти, вас чекає прибуток і удача. Даремно займатися плануванням, дійте залежно від обставин. У вихідні не варто нічого приховувати від коханої людини, разом ви в змозі вирішите будь-які проблеми. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Раптові кар'єрні зльоти трапляються нечасто, однак якраз зараз їх можна чекати. Постарайтеся зрозуміти близьких людей, знайдіть компромісне рішення. У вихідні ви зможете поринути у чудову атмосферу відпочинку. Але будьте обережні з новими ідеями й віяннями. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Варто налаштуватися на активне спілкування. На вас наваляться сніжною грудою дрібні незначні справи. Приділіть досить часу аналізу своїх дій. У вихідні можливий деякий спад настрою, не піддавайтеся зневірі, інакше можете відчути себе знесиленими. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Багато справ і проєктів зажадають додаткових витрат і зусиль. Не бійтеся розставатися з непотрібними речами й старими принципами, якщо, звичайно, буде можливість обзавестися новими. Гострословити й ображати не потрібно, прислухайтеся до чужих порад. Відпочивати у вихідні краще в спокійній обстановці, уникаючи багатолюдних місць. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

РИБИ (20.02-20.03). В Постарайтеся не нервувати, вам необхідно знаходити золоту середину між бажаннями та реальністю, і в цьому вам допоможуть поради близьких людей, які виявляться зненацька мудрими й своєчасними. Будьте обережними у висловлюваннях, умійте берегти свої й чужі секрети. У вихідні проведіть час із сім'єю. Сприятливий день – вівторок, несприятливий день - середа. 
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини