Астрологічний гороскоп на тиждень

Астрологічний гороскоп на тиждень

ОВЕН (21.03-20.04). Тиждень може бути неоднозначним. Вашому начальству може не сподобатися ваше свавілля й зайнятість не в справі в робочий час. Щось може застати вас зненацька, але вас очікує бажана удача в професійній сфері. До вихідних у родині відновиться атмосфера довіри та взаєморозуміння. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). В роботі розраховуйте на свої сили, інакше ви наберете завдань, які не встигнете виконати. Постарайтеся не спізнюватися, бути пунктуальнішими та дотримуватися взятих на себе зобов'язань. Сприятливий період для налагодження дружніх зв'язків. У вихідні ймовірні цікаві зустрічі та побачення.Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Все складатиметься щонайкраще й  ви  наблизитесь до заповітної мети. Ви відчуєте розуміння та підтримку близьких людей. Роботи буде багато, і вона принесе додатковий прибуток. Але не забувайте і про відпочинок і про особисте життя. У вихідні домашні та сімейні справи вийдуть на перший план і порадують вас. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

РАК (22.06-23.07). Активність і оптимізм дозволять добитися бажаного успіху. Підвищеної уваги з боку керівництва краще уникати, інакше вам можуть дати не зовсім приємне доручення. Втім, ви блискуче впораєтеся з будь-яким завданням. У вихідні може виникнути необхідність відверто обговорити поточні сімейні проблеми. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - понеділок.

ЛЕВ (24.07-23.08). Прийшов важливий час, що дозволяє розкрити себе в професійному плані. Постарайтеся не витрачати свої сили на дрібниці, не проводьте занадто багато часу в інтернеті. Уникайте сімейних конфліктів і з'ясування відносин. Отримавши душевний спокій і забувши про недовірливість, ви будете почувати себе впевнено. Сприятливий день - середа, несприятливий день - субота.

ДІВА (24.08-23.09). Багато часу витратите на вирішення численних дрібних проблем на роботі та в родині. Ближче до вихідних буде бажання давати корисні поради та усіляко вчити навколишніх, як треба жити. Щоб не нарватися на зустрічну відповідь, спершу подумайте, чи дійсно ваші повчання необхідні. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Постарайтеся максимально використовувати цей період для самореалізації. Налаштовуйтесь на ретельне виконання робочих обов'язків, можливо, що справ додасться. Зате ви зможете розраховувати на премію. Вихідні кращі для особистих справ і романтичних побачень. Можливо плідне спілкування з друзями. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Без особливих сумнівів запроваджуйте в життя ваші плани та задуми. Удача буде на вашому боці. Вас чекає солідний прибуток і вигідні пропозиції. Ситуація буде сприяти прийняттю серйозних рішень в особистому житті, які багато чого змінять до кращого. Довго думати й сумніватися не варто, зараз час діяти. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Постарайтеся бути спокійнішими та розсудливішими, не дозволяйте втягти себе в авантюру. Ваші ідеї й починання будуть підтримані навколишніми. Можливо, надійде важлива інформація, що обіцяє прибуток. Вихідні можуть бути присвячені відпочинку та родині. Придбайте для будинку щонебудь необхідне, і ваш настрій покращиться. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Не варто сидіти, склавши руки. Занадто велика ймовірність упустити свій шанс, про що в наслідку прийдеться шкодувати. Не йдіть на жертви, нічим гарним ваша самовідданість не обернеться. Пам'ятайте про свою вигоду,  більше про це ніхто не потурбується. На вихідних виявіть максимум уваги до близьких людей. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). При мінімумі зусиль ви зможете змінити своє життя на краще. Варто задуматися про кар'єрний ріст. Буде плідною творчість у веденні справ, відхід від традиційних принципів у роботі, однак не варто забувати про наведення порядку вдома. У вихідні не варто починати нові справи. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця.

РИБИ (20.02-20.03). Вдалий час для тих, кому в роботі необхідна Муза. Є ймовірність, що завдяки припливу творчих сил і натхненню вам удасться знайти нестандартне рішення у складній справі, придумати щось оригінальне, що викличе схвалення навколишніх. Гарний час для професійного росту. У вихідні ймовірні цікаві зустрічі з друзями. Сприятливий день – четвер, несприятливий день - середа. 
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини