Астрологічний гороскоп на тиждень

Астрологічний гороскоп на тиждень

ОВЕН (21.03-20.04). Не сумнівайтеся в поставлених цілях, інакше досягти їх буде непросто. Аналізуйте свої помилки і йдіть вперед. В особистому житті можливі розчарування та обман. Але не варто втрачати віри в себе. Постарайтеся приділити досить уваги своїм рідним, а якщо ні, то в родині можливий розлад. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Не бійтеся несподіванок - навіть якщо відбудеться щось незаплановане, усе завершиться благополучно. Є шанс одержати підвищення або просто порадувати себе високими професійними досягненнями. Можливо хтось порушить ваші плани. Не хвилюйтесь, у вихідні все складеться на вашу користь. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Ви будете в центрі яскравих і цікавих подій. Успіх в професійній сфері принесе вам прибуток і відчуття стабільності. Ситуація складається на вашу користь, навіть без особливих зусиль з вашого боку. Особисте життя теж порадує. Вас чекає романтика, любов, ніжні освідчення та пропозиції руки і серця. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

РАК (22.06-23.07). Будьте особливо уважними до нової інформації та нових людей. Вдалий час для обмірковування новаторських ідей. Вас можуть відвідати незвані гості, будьте щедрими і привітними. Не варто приймати швидких рішень, небажано різко що-небудь змінювати у своєму житті. Вихідні проведіть у приємній компанії. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

ЛЕВ (24.07-23.08). Якщо стримаєте свої амбіції, зможете досягти небувалих успіхів у справах. Бажано розібратися з усіма недоробками і справами, що нагромадилися. Взагалі упорядкуйте все старе. Постарайтеся позбутися дурних думок, будьте добрішими й терплячішими. У вихідні саме час подумати про відпустку. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

ДІВА (24.08-23.09). На роботі будьте щедрими з колегами. Бажання поділитися накопиченим професійним досвідом підвищить ваш авторитет. Можливий ризик не розібратися в проблемах і прийняти поспішне рішення. Незначна помилка може викликати цілий обвал неприємних наслідків. У вихідні у вас з'явиться можливість підвищити самооцінку. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Насичений і цікавий період. На роботі бажано стримати свої амбіції, почекати з проявом ініціативи, зараз для цього не кращий час. Імовірна довгоочікувана подорож з коханою людиною або разом з друзями, виконання давніх бажань і задумів. Вас охоплять чудові і різноманітні події. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

СКОРПІОН (24.10-22.11). У вас з'явиться безліч блискучих можливостей, ви добре заробите й підвищите свій авторитет у професійній сфері. Тільки не створюйте собі зайвих проблем прагненням усе тримати під невсипущим контролем. В особистому житті не варто довго роздумувати й сумніватися, слухайте своє серце, воно знає всі відповіді. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Цей тиждень може виявитися досить плідним, ви зможете переробити багато справ і дістати прибуток. Не виходьте за свою зону відповідальності. Вас може потішити нова інформація. У вихідні дні поруч з вами можуть з'явитися люди з вашого минулого, які відкриють перед вами нові перспективи. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Ваша працездатність буде підвищеною. Ви можете встигнути практично все, що запланували, і навіть трохи більше. Однак не можна увесь час працювати, пам'ятайте, що активний відпочинок - чудовий засіб, що дозволяє нагромадити сили й сконцентруватися на майбутніх здійсненнях. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Не варто квапити події та поспішати з висновками. Люди міняються, так що вчорашній суперник може стати партнером і другом. Дипломатичність і вміння спілкуватися з колегами обіцяє принести вам прихильність  начальства. У вихідні варто виїхати подалі від будинку й побачити нові місця. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

РИБИ (20.02-20.03). Очікуються прекрасні результати у вашому житті. Ризикніть почати нову справу, навіть якщо ви не певні в успіху ваших ідей. Варто поділитися своїми планами з колегами й близькими людьми, ваші дії зустрінуть схвалення й розуміння. У вихідні безжалісно звільняйтеся від старого й непотрібного, займіться створенням чого-небудь нового. Сприятливий день – вівторок, несприятливий день - п'ятниця. 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини