Астрологічний гороскоп на тиждень

Астрологічний гороскоп на тиждень

ОВЕН (21.03-20.04). Не намагайтесь звернути гори на своєму шляху, бережіть свої сили. Більше цікавтеся проблемами своїх колег, вам потрібна дружня обстановка в колективі. Вдалий час для зміни  роботи. Шукайте й знайдете. У вихідні вирушайте за місто разом з родиною або з друзями та гарно відпочиньте. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - субота.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Вас можуть очікувати деякі випробування та труднощі, але ви  зможете їх подолати, особливо якщо знайдете однодумців. Доведеться відстоювати ваші погляди та переконання. У вихідні родина буде потребувати ваших ідей і вашої участі. Поставтесь з розумінням до проблем ваших дітей. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Ви можете досягти більших успіхів при реалізації тих завдань, які самі ж і поставили. Не впадайте до зневіри, навіть якщо вам здається, що щось іде не так. Дуже скоро настануть бажані й радикальні зміни в вашому особистому житті. У вихідні ви відчуєте спокій, впевненість у своїх силах, радість і внутрішню гармонію. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

РАК (22.06-23.07). Оптимізм дозволить вам легко подолати перешкоди й вийти переможцем практично з будь-якої ситуації. Нікуди не запізнюйтесь, непунктуальність може стати причиною проблем. Погодьте й уточніть все до дрібниць, щоб точно виконати завдання начальства. У вихідні не дозволяйте рідним обтяжувати вас проблемами, вирушайте на природу. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

ЛЕВ (24.07-23.08). У вас з'явиться шанс підключитися до чийогось творчого процесу. Не упускайте його, перед вами можуть відкритися нові перспективи. Непорозуміння залишаться в минулому, будуть налагоджуватися відносини з колегами та у родині. Максимально реалізуйте свої можливості. У вихідні можуть бути розірвані колишні домовленості. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

ДІВА (24.08-23.09). Подбайте про майбутнє, чим більше зусиль ви прикладете й чим більше передбачливості проявите, тим легше вам буде впоратися з труднощами потім. Не виключені конфлікти та сварки, ви можете відчути невдоволення оточуючих людей. Однак ситуація розрядиться, ви зможете досягти бажаного. Вихідні пройдуть у приємній і розслабленій атмосфері. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Можуть успішно пройти ділові переговори, які дозволять вам підвищити рівень вашого добробуту. На роботі краще не проявляти зайвої активності та ініціативи, тому що це може викликати заздрощі. Вашу світлу голову можуть відвідати найрізноманітніші ідеї. У вихідні вирушайте в романтичну подорож. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - четвер.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Ситуація може зажадати від вас більшої активності, зате є всі шанси добитися успіху як в особистих справах, так і в бізнесі. Ви здатні гори звернути й усі мрії зробити реальністю. У вихідні дні вас можуть залучити до театральних прем'єр й вистав. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - субота.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Ви можете стати просто незамінним працівником, і начальство це оцінить. Вас чекає багато контактів, не виключені короткі поїздки, переважно ділового характеру. Не відмовляйте собі в приємному спілкуванні, вечори вихідних особливо гарні для неквапливих інтелектуальних бесід з друзями. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Прекрасний час для відпочинку й розваг. А от робота вас швидко стомить. Начальство може дістати причіпками. Постарайтеся бути увесь час напоготові й не базікати зайвого. Частіше застосовуйте своє дипломатичне мистецтво. Так ви обійдете стороною багато небажаних конфліктів. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Досить активний тиждень. Можливі поїздки, контакти з новими партнерами й обговорення нових проектів. Ваші задуми вдало реалізуються, але не виключені сварки й непорозуміння. У вихідні вашу душу зігріє турбота близьких і зустрічі з друзями, яких ви давно не бачили. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

РИБИ (20.02-20.03). Зайнятість на роботі вбереже вас від здійснення необдуманих вчинків. Непросто буде займатися справами, для вас незвичними. Від вас буде потрібна повна мобілізація, уміння швидко розуміти й не менш швидко діяти. У вихідні велике значення будуть мати дружні відносини. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий день - понеділок. 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини