Астрологічний гороскоп на тиждень

Астрологічний гороскоп на тиждень

ОВЕН (21.03-20.04). Вашим девізом може стати "міра у всьому". Своєчасний прояв ініціативи принесе бажані результати і наступний кар'єрний ріст. Беріть активну участь у вирішенні питань на роботі та вдома. У вихідні є ймовірність виникнення розбіжностей з родичами, постарайтеся зберігати емоційну рівновагу. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Ви вирішите більшість тих проблем, які перед вами виникнуть. Слухайте внутрішній голос: він допоможе вибрати правильне рішення. Уникайте конфліктів з партнером, проблеми в сімейному житті швидко вирішити не вдасться. Зберіться з силами і тимчасово відійдіть на раніше зайняті позиції. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Вам варто проявити терпіння, не квапити події, і все складеться найкращим для вас чином. На вас чекає удача в справах. Проблеми, які вас турбували зникнуть самі собою. У вихідні на перший план вийде особисте життя. Ви будете відчувати любов і радість. Діти потішать вас. Сприятливий день - середа, несприятливий день - субота.

РАК (22.06-23.07). Не варто рватися на перший план і хапатися відразу за все, набагато краще буде управляти ситуацією, залишаючись у тіні. Заверште щось старе віджиле, звільніть місце для нового у своєму житті. Не затягуйте з вирішенням проблем, тому що справи будуть накопичуватися. Вихідні проведіть вдома або на дачі. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

ЛЕВ (24.07-23.08). Незважаючи на вашу активність і працездатність до вас може підкрастися нудьга. Змініть темп, знизьте обсяг роботи. Стежте за мовою, щоб не скривдити навколишніх, вони можуть виявитися вкрай злопам'ятні. У вихідні побалуйте себе чим-небудь приємним, що підніме ваш настрій, поспілкуйтеся з друзями. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

ДІВА (24.08-23.09). Успішно пройдуть зустрічі й ділові переговори. Якщо ви не будете впадати в крайнощі, перед вами відкриються досить райдужні перспективи. Краще докласти зусилля, ніж просто плисти за течією. Будьте готові, що все таємне в особистому житті може стати явним. Вихідні бажано провести в колі родини, не плануючи нічого глобального. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Ви знову здивуєте навколишніх, постарайтеся тільки, щоб подив їх був в захопленні, а не в обуренні. Ваші таємниці можуть відкритися. Однак, у вас з'явиться шанс підняти свій авторитет і знайти загальну мову навіть із незговірливими людьми. У вихідні все доведеться робити самому. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - середа.

СКОРПІОН (24.10-22.11). У вас з'явиться можливість проявити свої найкращі якості. На роботі все складається просто відмінно, чекайте прибуток і вигідні контракти. Постарайтеся швидше завершити всі справи та приділити більше часу особистому життю. У вихідні контролюйте свої емоції, менше хвилюйтеся, більш вірте у свої сили. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Вас охопить бажання проникнути в суть речей. Ви багато чого побачите з нової точки зору. Важливо не спізнюватися, вас будуть оцінювати за пунктуальністю та відповідальністю. До того ж вас просто можуть не дочекатися. У вихідні бажання змін підштовхне вас до нових справ і знайомств. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Період може виявитися активним і плідним при умові, що ви виявите терпіння та дипломатичність. Вам просто необхідно вловити загальний настрій на роботі, це розширить ваші можливості. Гарний час для кар'єрного росту. У вихідні постарайтеся не витрачати багато часу на порожню балаканину. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Менше говоріть про свої досягнення. Будьте активними та рішучими. Постарайтеся не сперечатися з начальством, це може призвести до серйозного конфлікту. Є ймовірність підвищення на посаді. У вихідні можливо ваші плани поламаються і не виключено, що причиною стануть ваші друзі. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

РИБИ (20.02-20.03). Ситуація на роботі досить складна, тому доведеться докласти чимало зусиль, щоб виконати поставлені завдання. Нові приємні обставини ввійдуть до вашого життя. Багато справ вирішаться без особливих зусиль. У вихідні емоції будуть вирувати, не допускайте брутальності - це може обернутися для вас неприємними наслідками. Сприятливий день – середа, несприятливий день - п'ятниця. 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини