Астрологічний гороскоп на тиждень

Астрологічний гороскоп на тиждень

ОВЕН (21.03-20.04). Сприятливий період для кар'єрного росту та досягнення намічених цілей. Творіть на здоров'я й на радість навколишнім. Тільки постарайтеся не спізнюватися, будьте пунктуальними й дотримуйтесь взятих на себе зобов'язань. У вихідні вдасться вирішити численні проблеми, які нагромадилися в родині. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Ваша невгамовна енергія не дозволить сидіти на місці, тож ходіть,  зустрічайтеся, спілкуйтеся. У вас з'явиться можливість обернути собі на користь будь-який збіг обставин, лише не поспішайте. У вихідні у вас почнеться цікавий і багатообіцяючий період, який порадує вас появою нових друзів. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Добрий період, коли все виходить і вдається майже без зусиль. Життя вас радує, кохана людина вгадує й виконує бажання, доходи ростуть. Перед напором вашої енергії будуть зникнуть всі обмеження й перешкоди. Не варто боятися змін, усі вони виявляться до кращого. Ви на вірному шляху. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

РАК (22.06-23.07). Будьте уважними до цікавих збігів та дрібних деталей. Час повний ілюзій, краще відкласти прийняття будь-яких рішень. Деякі події можуть вас серйозно розчарувати. Але навколишні будуть частіше помічати та за гідністю оцінювати ваші здатності. Вихідні сприятливі для подорожей, поїздок на дачу, пікніків на природі. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

ЛЕВ (24.07-23.08). Ставтесь з повагою до нових знайомих і до їх пропозицій. Гарний час для того, щоб довідатися щось нове або почати вчитися. Постарайтеся стримувати емоції, уважно стежте за своїми словами. Можливо, у такий спосіб ви уникнете великих неприємностей. У вихідні відпочиньте від справ і метушні, проведіть час за містом. Сприятливий день - середа, несприятливий день - четвер.

ДІВА (24.08-23.09). Можливе різке підвищення по службі, на яке ви так довго чекали. Бажано не проявляти почуття, що переповнюють вас, занадто бурхливо. Постарайтеся не провокувати плітки, виявіть дисциплінованість і зібраність. Ви відчуєте приплив сил, немов відкриється другий подих. В цей період ви багато чого встигнете зробити. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Сприятливий час для позитивних змін в особистому житті. Будьте впевнені і починайте відстоювати свої права на всіх життєво важливих напрямках. Таємні проблеми стануть явними і будуть терміново вирішуватись. У вихідні ви можете зіштовхнутися з наслідками своїх помилок у минулому. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Вдалий час для активних дій. Ви почнете переглядати свій спосіб життя і поступово його змінювати. Саме час позбутися шкідливих звичок, сумнівів і негативних думок. Близькі люди зажадають до себе уваги, займіться вирішенням їхніх проблем. Разом ви з усім упораєтеся і знайдете гармонію та щастя. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). На роботі буде цінуватися ваша готовність оперативно увімкнутися в спільну справу, але не намагайтеся вирішувати всі завдання поодинці. Доброзичливість і гнучкість у відносинах з людьми допоможуть досить швидко добитися мети. Ваша енергійність, впевненість у своїх силах, прагнення бути попереду будуть гідно оцінені. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). У роботі вам необхідна уважність. Довіряй, але перевіряй - от головний з девізів, інакше можна стати жертвою обману і маніпуляцій. Не варто піддавати себе ризику й намагатися заробити швидко багато грошей. У родині все складається непогано, але постарайтеся більше бувати вдома. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Сприятливий час для змін в особистому житті, тільки не оглядайтеся назад. Боріться за свої інтереси, відстоюйте свою мету. Щоб успішно просуватися вперед, слухайте колег і партнерів. Ваші геніальні ідеї можуть здійснитися тільки за підтримки навколишніх. Навіть найекстравагантніші з них знайдуть позитивний відгук. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

РИБИ (20.02-20.03). З'явиться можливість зміни умов роботи на краще, тільки вчасно проявіть ініціативу. На вас чекає успіх в інтелектуальній сфері діяльності. Бажано уникати конфліктів. У вихідні подорожі обов'язково порадують вас приємними зустрічами та враженнями. Сприятливий день – четвер, несприятливий день - субота. 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини