Астрологічний гороскоп на тиждень

Астрологічний гороскоп на тиждень

ОВЕН (21.03-20.04). З'явиться можливість підвищити професійний рівень. Перед вами обіцяють відкритися нові обрії, тільки менше говоріть та більше робіть.  Можуть виникнути важливі обставини, які змінять ваші плани. У вихідні рідні нагадають про себе, постарайтеся надати їм необхідну допомогу. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Ви будете одержувати задоволення від ділових зустрічей і контактів. Життєрадісність і оптимізм непокидатимуть вас. На роботі постарайтеся не  показувати свій бурхливий темперамент, не розкидайтеся й не відхиляйтеся від наміченої стратегії. У вихідні не варто йти на конфлікт, знайдіть інший вихід з положення. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Відмінний тиждень. Перед вами відкриті всі шляхи. Зірки  радять відправитися в подорож. Обіцяють гарну погоду, тепле море, мальовничі  гори і приємну компанію. Чекайте дорогі подарунки й сюрпризи від коханої людини. Ви зараз близькі, як ніколи, до виконання ваших найзаповітніших бажань. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

РАК (22.06-23.07). Доля може подарувати вам приємні знайомства, кар'єрний ріст та успіх в особистому житті. Але будьте обережні під час прийняття рішень, самообман здатний зіграти з вами злий жарт. Навколо вас можуть кипіти справжні пристрасті, залишайтеся розсудливі. У вихідні відправляйтеся за місто. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

ЛЕВ (24.07-23.08). Доля може надати вам кілька шансів, саме час щось змінити у звичному житті, щоб досягти нових висот. Але вашим таємним ворогом може стати зайва самовпевненість. Постарайтеся тверезо оцінити свої таланти та можливості. І не відмовляйтеся від порад професіоналів. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

ДІВА (24.08-23.09). Постарайтеся не гнатися за чимось більшим, інакше ви ризикуєте втратити те, що вже маєте. Потрібно максимально зосередитися на тому, чим займаєтеся в цей момент, краще робити одну справу, але добре. Не варто квапитися з остаточним рішенням. У вихідні постарайтеся співвіднести свої бажання з бажаннями близьких людей. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Може надійти цікава ділова пропозиція, яка відкриє перед вами нові можливості. Минулі заслуги дозволять вам почати досить перспективну справу. Імовірні нетривалі поїздки або відрядження. У вихідні влагодяться сімейні проблеми, почнеться період повного взаєморозуміння та необхідної допомоги з боку близьких людей. Сприятливий день - середа, несприятливийдень - понеділок.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Вдалий тиждень для демонстрації своїх численних здібностей і талантів. Їх обов'язково помітять і винагородять. Вас буде супроводжувати удача в справах, чекайте солідний прибуток. Порадують новини в особистому житті. Ви будете бажаним гостем у будь-якій компанії. Вихідні проведіть на природі або вирушайте у маленьку подорож. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Можливе знайомство із цікавими людьми. Життя відкриє перед вами нові перспективи в роботі і в особистій сфері. Не тисніть на друзів,  шукайте компроміс. Не беріть близько до серця уїдливі слова. У вихідні близькі люди будуть особливо потребувати вашої допомоги, постарайтеся не відмовляти їм в увазі. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Сприятливий час у всіх відносинах. Вам буде багато чого вдаватися, особливо в співпраці з іншими. Тримайте язика за зубами, щоб не розполохати партнерів над міру критичними зауваженнями. Не тисніть на навколишніх, уникайте в розмовах повчальних інтонацій. Це дозволить вам зберегти гарні відносини. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Варто зайнятися встановленням більш тісних контактів з колегами, це допоможе в розвитку вашої кар'єри. Розраховуйте тільки на себе, тому що інші можуть помилятися або підвести з не залежних від них обставин. У вихідні шукайте компроміс з коханою людиною, адже тільки так ви закладете основу сімейному життю. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

РИБИ (20.02-20.03). Ви повинні бути відкриті для пропозицій, і вони почнуть надходити до вас у наростаючому темпі. У рішенні ділових питань більше покладайтеся на інтуїцію, логіка навряд чи приведе вас до бажаних результатів. Виявляться удалими ділові поїздки та переговори. Постарайтеся виконувати обіцянки. Сприятливий день – вівторок, несприятливий день - четвер.
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини