Астрологічний гороскоп на тиждень

Астрологічний гороскоп на тиждень

ОВЕН (21.03-20.04). Вам потрібно зібрати волю в кулак та завершити важливий проєкт. Наступає слушна мить для конкретних дій, відповідальних кроків і інших доленосних подій. Може зірватися важлива ділова зустріч. У вихідні займіться особистим життям, тим більше, що домовлятися з навколишніми стане значно легше. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Щоб ваші проблеми з діловими партнерами не повторилися, не допускайте  минулих помилок. Почуття власної переваги може перешкоджати спілкуванню з колегами. Не упустіть момент для просування кар'єрними сходами. У вихідні неясні думки розвіються і все стане на свої місця. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Досить удалий період у плані кар'єри та кохання. Можуть зробити привабливі ділові пропозиції. Якщо ви зосереджені й уважні - вам забезпечений успіх, причому такий, на який ви навіть не розраховували. Зараз час виконання бажання, вирішення проблеми, що давно турбує вас. До вихідних прийде відчуття радості, спокою й гармонії. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

РАК (22.06-23.07). Може завершитися важливий етап у вашій кар'єрі, і ви одержите дуже вигідну пропозицію про підвищення по службі. Допомоги й підтримки від інших зараз чекати не варто, розраховуйте тільки на себе, зараз самі можете вирішити будь-яку проблему. У вихідні можливі різкі зміни настрою, постарайтеся бути м'якшими й стриманішими. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

ЛЕВ (24.07-23.08). Не виключене розчарування в комусь з близьких людей, але це не привід для розладу. Краще вчасно зняти рожеві окуляри. Ідеальний час для того, щоб зайнятися підготовкою й реалізацією серйозних планів. Особливо цікаві ідеї у вас можуть з'явитися у вихідні. Ви здатні "звернути гори", причому від вас не буде потрібно великих зусиль. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

ДІВА (24.08-23.09). Можливі певні труднощі, перед якими не варто відступати. І тоді можна розраховувати на успіх. Але краще опиратися на перевірені методи. Гарний час для підведення певних підсумків і для початку відпочинку. Уникайте романтичних зустрічей, партнер буде з вами сперечатися й ревнувати. У вихідні не сидіть вдома. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Ви лідер, і це відчутно допоможе вам добитися свого. Необхідно проявляти терпіння й завзятість, тоді перешкоди перетворяться в пил, який просто віднесе вітром. Тиждень багатий подіями, дозволяє запастися цікавими враженнями. Не забувайте про своїх рідних, загляньте до них у вихідні в гості. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Настає час серйозних, на краще, змін, Не тримайтеся за застаріле, воно вам більш не знадобиться. Колеги і керівництво старатимуться йти вам назустріч. Пам'ятайте, що, змінюючи своє сприйняття, ви можете змінити й навколишній світ. Успіх буде супроводжувати вас і в кар'єрі, і у коханні. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Будь-яку ситуацію потрібно оцінювати максимально реалістично. Навіть якщо вона зовсім не вписується в рамки про можливе. Намагайтеся адекватно розрахувати свої сили, не давайте нездійсненних обіцянок. У вихідні можливі стреси й конфлікти. Вам потрібно відпочити, причому активно. В родині все добре. Діти порадують своїми досягненнями. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). За виняткові здібності у роботі чекайте похвали від начальства. Будьте обережними з відносинами з близькими людьми, аби не виникли непорозуміння. Не брешіть й не приховуйте щось важливе, таємне стане явним. У вихідні відпочиньте, хоч трохи відволічіться від існуючих проблем. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Вирішуйте посильні для вас завдання, не перенапружуйтеся. Можливі завищені вимоги до вашої роботи, постарайтеся знайти компроміс з колегами і начальством. Небажано приймати швидких рішень про зміну роботи. Сприятливий час для встановлення дружніх контактів і зав'язування корисних знайомств. У вихідні чекайте гостей. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

РИБИ (20.02-20.03). Імовірний професійний зліт і успіх. Багато наболілих проблем вирішаться спокійно, навіть з якоюсь легкістю. Опирайтеся на свій досвід, здатність прорахувати події та прийняти стратегічно вірне рішення, не імпровізуйте. Уникайте стресових ситуацій і нових знайомств. Вихідні краще провести на дачі, на пляжі, у лісі. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий день - четвер.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини