Астрологічний гороскоп на тиждень

Астрологічний гороскоп на тиждень

ОВЕН (21.03-20.04). Бажано вирушити в подорож, у відпустку, ви відмінно відпочинете. Виберіть час вивчити складну ситуацію у всіх її аспектах, але не робіть поспішних висновків,. Варто застосувати всю свою чарівність для досягнення кар'єрних висот. У вихідні не виключені відкриття та позитивні зміни. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Залиште рутину, почніть щось екстравагантне. Ризикніть! Але вам необхідно ретельно перевіряти вступну інформацію, щоб уникнути помилок і викривлень. Удалий період для завершення старих справ і для будь-яких починань. У вихідні приділить досить часу для відпочинку та розваг. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Прекрасний тиждень для сміливих і енергійних дій, які дозволять змінити ваше життя до кращого. Багато життєвих питань будуть вирішуватися спокійно та без напруги. Атмосфера навколо вас гармонується й принесе заспокоєння. Вихідні ви прекрасно проведете на природі. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

РАК (22.06-23.07). Грядуть помітні зміни у відносинах з діловими партнерами, ваша кар'єра йде в гору. Ви можете одержати досить привабливу пропозицію про нову роботу. Але не варто нічого планувати серйозно, тому що все може змінитися в одну мить. У вихідні вам будуть потрібні комфорт і спокій. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

ЛЕВ (24.07-23.08). Сприятливий час для зміни роботи, знайомства з новим начальством і колегами, а також для зав'язування нових знайомств і перетворення в життя ідей і проєктів. Можна вирушати в далеку поїздку, вона напевно виявиться вдалою. У вихідні не варто нічого починати, тому що все це марно і принесе лише одні втрати. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - понеділок.

ДІВА (24.08-23.09). Гарний час для колективної роботи, зустрічей із друзями, спільних проєктів. Направляйте свою енергію на вирішення проблем, що вимагають активності й напористості, але не забувайте також про витримку і терпіння. В особистому житті втримайтесь від активних дій, не тисніть на свою половинку, йдіть на компроміси. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - середа.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). У всіх справах зберігайте порядок, не вступайте в конфлікти. На роботі вас очікують успіхи, якщо ви не будете розмінюватися на дрібниці. Тиждень вдалий для переходу на іншу роботу. У вихідні приплив енергії й прекрасне самопочуття змусять вас рішуче діяти в особистій сфері. Багато ваших проблем вирішаться самі собою. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Вам необхідно зосередитися на головному й не звертати уваги на незначне. Знадобляться такі якості, як швидкість прийняття й здійснення рішень, внутрішній спокій і витривалість. Вас переповнює творче й любовне натхнення. Зараз саме час кардинально змінити своє життя, вирушити в подорож, з якої ви повернетеся іншою людиною. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Починається сприятлива смуга, з'явиться шанс для просування кар'єрними сходами. Вас чекають приємні події в особистому житті та увага протилежної статі. У вихідні можлива підвищена чутливість і вразливість, тож краще побути на самоті й не лякати близьких емоційними реакціями. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Чим більше ви попрацюєте, тим більші одержите прибутки. Намагайтеся не тиснути на навколишніх, тому що вони будуть вразливі й не схильні виконувати ваші вимоги. У вихідні не відмовляйтеся від запрошення в гості, влаштуйте пікнік на дачі. Постарайтеся приділяти більше часу дітям. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Імовірна зміна вашого кола спілкування. На першому плані опиняться поїздки, налагодження контактів з різними людьми, переговори. Спокійний тон і стриманість манер дозволять вам уникнути роздратування з боку начальства. Не поспішайте, аби не постраждати від конфліктних ситуацій. У вихідні варто з'їздити в ліс, позагоряти на пляжі. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

РИБИ (20.02-20.03). Імовірні труднощі в спілкуванні з колегами, родичами або сусідами. Не дуже удалий час для декларації своїх нових ідей на роботі. Зосередьтеся, повірте у власні сили і знання. Грошові питання можуть вас напружити, але все вирішиться вдало. Ви зможете вирушити у відпустку. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий день - вівторок. 
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини