АСТРОЛОГІЧНИЙ ГОРОСКОП НА ТИЖДЕНЬ

АСТРОЛОГІЧНИЙ ГОРОСКОП НА ТИЖДЕНЬ

ОВЕН (21.03-20.04). У вас з'явиться шанс скорити чергову позахмарну вершину. Ви поринете в безперервний потік важливих і невідкладних справ, вибирайте з них першочергові. А у вихідні дні не приймайте близько до серця бурчання рідних. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Ідеальний час для того, щоб зайнятися підготовкою та реалізацією нових проєктів у сфері бізнесу або інвестицій. Можуть зробити ділові пропозиції, які дозволять піднятися на черговий щабель службових сходів. Гарний час для початку ремонту. Вихідні будуть вдалими для корисних знайомств. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). На вас чекають позитивні зміни відразу в декількох сферах життя. Те, що видавалося недосяжним, саме прийде вам в руки. Потрібно просто вірити й чекати. Ваш досвід і майстерність приємно вразять колег. В особистому житті можливі просто неймовірні події, ви на шляху до свого щастя. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

РАК (22.06-23.07). Більше рішучості і ви досягнете бажаної мети. Життя буде бити ключем, хоча більшість своїх планів доведеться переглянути. Постарайтеся не кидати слів на вітер, щоб не підірвати свій авторитет. Вихідні бажано присвятити спілкуванню з близькими людьми та активному відпочинку. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

ЛЕВ (24.07-23.08). На роботі не доводьте себе до виснаження через перевантаження. Постарайтеся бути поблажливішими до друзів і колег, вони абсолютно щирі у своїх оманах. Не забувайте про домашні справи, інакше пізніше не зможете з ними впоратися. Ви можете відчути в родині деяку емоційну напругу, постарайтеся звести її до мінімуму. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

ДІВА (24.08-23.09). Ваш наступ на кар'єрному поприщі продовжиться з потрійною силою. Але, щоб у такій ситуації не виявитися в стані вичавленого лимону, постарайтеся дотримуватися філософських поглядів на події, що відбуваються. Не намагайтеся осягнути неосяжне. Налаштуйтесь на якісь важливі події. У вихідні бережіться інтриг і підлості. Сприятливий день - середа, несприятливий день - четвер.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Постарайтеся не дратуватися через дрібниці, інакше вам пригадають старі образи, живіть скромно, але зі смаком. Менше розповідайте про свої плани, тому що доброзичливці щиро захочуть допомогти, але можуть зіпсувати все. Впевненість у своїх силах приведе вас до бажаного успіху. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

СКОРПІОН (24.10-22.11). На вас чекає солідний прибуток і цікаві ділові пропозиції. Ініціативність і рішучість принесуть вам матеріальне благополуччя. Варто почати діяти і ви одразу ж вирішете багато своїх проблем. Важливо вірити в любов і не приховувати своїх почуттів. У вихідні ви з легкістю все подолаєте й доб'єтеся бажаної мети. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Можливий емоційно напружений тиждень. Усі ваші досягнення будуть пов'язані з подоланням труднощів. Зверніть увагу на перспективні проєкти. Пощастить вирішити важливе завдання або одержати додатковий прибуток. На вихідних відпочиньте у колі родини. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Якщо ви захочете відгородити себе від конфліктів, не тільки говоріть, але й слухайте, враховуйте думку інших. Пам'ятайте, впертістю ви навряд чи досягнете бажаних результатів. Можливо цікава пропозиція з боку начальства. Вихідні зажадають від вас спокою і раціонального мислення. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - п'ятниця.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Досить напружений період, але ви реально побачите плоди своєї праці. Вам доведеться розділити ділові й особисті відносини та трохи утихомирити свій запал. Спілкуйтеся з людьми щиро, будьте коректні та ввічливі, тоді задумане здійсниться. У вихідні займіться перестановкою вдома, результат обіцяє бути гарним. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

РИБИ (20.02-20.03). Цікава робота буде позитивно впливати на ваш настрій. Прислухайтеся до порад близьких людей, вони допоможуть вам вирішити навіть складні питання. Плануйте рішучі дії, починайте новий проєкт, не упускайте свій шанс, використовуйте сприятливий час. Сприятливий день – понеділок, несприятливий день – cереда.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини