АСТРОЛОГІЧНИЙ ГОРОСКОП НА ТИЖДЕНЬ

АСТРОЛОГІЧНИЙ ГОРОСКОП НА ТИЖДЕНЬ

ОВЕН (21.03-20.04). Ретельно аналізуйте події, що відбуваються, опираючись на життєвий досвід і логіку. Утримуйтесь від відкритої критики друзів і колег. Попереду от-от замаячіє щось новеньке, і воно обіцяє вам справжній успіх і поліпшення вашого фінансового стану. Ваші плани на вихідні можуть відрізнятися від планів членів вашої родини.Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.


ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Очікуйте позитивні тенденції в багатьох справах. Однак поки свої плани й наміри краще зберегти в таємниці. Не виключено, що вам доведеться витримати невдоволення недоброзичливців. Буде багато зустрічей, переговорів і нескінченних справ. У вихідні постарайтеся вибратися куди-небудь у гості. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.


БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Вас чекають приємні події. Душевна праця, хоча й не помітна, теж приносить свої плоди, розбудовуйте свій внутрішній світ. Вам бажано  не плисти проти плину, а піймати хвилю удачі. І тоді можна будувати грандіозні плани. Більшість здійсниться! Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.


РАК (22.06-23.07). Бажано остерігатися необдуманих слів і рішень. Стримуйте емоції. Те, що сьогодні злить і дратує, завтра викличе лише посмішку. Порадійте успіхам близьких людей, влаштуйте сімейну вечерю. Відкладіть  дратуючі вас дрібні справи й займіться рішенням більш важливих проблем. Вихідні присвятіть відпочинку. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.


ЛЕВ (24.07-23.08). Сприятливий період для кар'єри й вирішення важливих справ. Не варто впиратися, відстоюючи свій авторитет і компетентність, краще прислухатися до порад колег і начальства. Можлива серйозна розмова з рідними, виявіть тактовність, і не випереджайте події. Вихідні бажано присвятити відпочинку. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.


ДІВА (24.08-23.09). Можливості, які відкриваються перед вами, радують, але не варто демонструвати перевагу перед товаришами по службі. Вам доведеться мирити близьких друзів, які серйозно посварилися. У вихідні зустріч із новими, цікавими людьми допоможе розслабитися. Сприятливий час для вирішення домашніх і сімейних проблем. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - вівторок.


ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Вам можуть зробити несподівані пропозиції, не поспішайте погоджуватися. Події на роботі будуть досить непередбачені. Виявіть ініціативу  і активність в особистому житті. На вас чекає досить важка робота, але ваші зусилля будуть щедро нагороджені. Вам по плечам найскладніші завдання. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.


СКОРПІОН (24.10-22.11). Успішний і прибутковий час, що ідеально підходить як для відпочинку, так і для праці. Не робіть щось через силу - однаково не вийде, краще й не братися. Однак, чим би ви не займалися, не забувайте про близьких людей, вони надихнуть вас і порадують. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.


СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Вам знадобляться передбачливість і вміння миттєво приймати рішення. Ваші відносини з начальством покращаться, вам можуть довірити складний проєкт. Ділові переговори можуть виявитися досить плідними. Вихідні обіцяють принести цікаві пропозиції. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця. 
КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Спілкування й спільні проєкти з діловими партнерами можуть займати більшу частину вашого часу. Робота зажадає від вас чіткого та послідовного плану дій, інакше ви можете не розрахувати свої сили, а перевантаження вам ні до чого. У вихідні влаштуйте зустріч із давніми друзями та відпочиньте в гарній компанії. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.


ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Можливі сварки й конфлікти. Постарайтеся налагодити стосунки з колегами, це створить позитивну атмосферу навколо вас. Постарайтеся бути чесними з собою та навколишніми, краще не прикрашати події, що відбуваються. У вихідні порадуйте обновками себе та свою родину. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.


РИБИ (20.02-20.03). Саме час з'ясувати суть проблем, що нагромадилися у вас, і претензій з боку начальства. Вам варто помізкувати про свої перспективи і починати спокійно діяти. Відносини з близькими людьми можуть виявитися не такими вже безхмарними, але до вихідних хмари розсіються, і ви прекрасно проведете час у сімейнім колі. Сприятливий день – четвер, несприятливий день - вівторок. 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини