АСТРОЛОГІЧНИЙ ГОРОСКОП НА ТИЖДЕНЬ

АСТРОЛОГІЧНИЙ ГОРОСКОП НА ТИЖДЕНЬ

ОВЕН (21.03-20.04). Складний час, однак, вирішальний для вашої кар'єри та відносин з начальством. Покажіть себе в усій красі свій професійний рівень. Перемоги, завойовані на цьому тижні, ще довго будуть приносити удачу. Бережіть свої сили та не сперечайтесь. У вихідні віддайте перевагу пасивному відпочинку. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Спробуйте трохи змінити свій стиль спілкування. Зовсім не потрібно багато говорити, більше слухайте співрозмовників. Зараз не час для реалізації нових ідей, перешкоди будуть виникати на кожному кроці. Будьте уважнішими, виконуйте розпорядження начальства точно й у строк. Сприятливий день - середа, несприятливий день - четвер.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Вас очікує успіх у роботі й в особистому житті. Ви зможете стати лідером і організатором дуже вдалих і прибуткових проєктів і подій, на перепони не звертайте уваги Терпіння й праця, дійсно, усе перетруть і подарують вам виконання найзаповітніших бажань. У вихідні відмінними будуть поїздки й подорожі. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

РАК (22.06-23.07). Не час для широкої демонстрації своїх амбіцій. Самовпевненість теж може виявитися зайвою. І не будьте надмірно вимогливими до навколишніх. Постарайтеся уникати перенапруги на роботі. У вихідні постарайтеся звести до мінімуму контакти, вони можуть бути занадто стомлюючими. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

ЛЕВ (24.07-23.08). Сприятливий час для дій, що вимагають відповідальності й уваги, зосередженості й дисципліни. Варто ставити перед собою реалістичні завдання, не намагайтеся зробити все й відразу. Будьте неквапливими й уважними, не намагайтеся всі проблеми вирішувати самостійно, радьтеся з близькими людьми й колегами. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця.

ДІВА (24.08-23.09). Найбільш затребуваним зі списку ваших здібностей буде дипломатичне мистецтво. Потрібно вміти вчасно промовчати. Творче натхнення проявлятиметься у всьому, навіть у повсякденній роботі. Очікуються дрібні непорозуміння, які зажадають негайного реагування. Вихідні намагайтеся провести у родинному спокої. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Настав час для самореалізації й розкриття творчого потенціалу. Шукайте новий підхід до старих проблем, нову роботу. Безжалісно розставайтеся з усім застарілим і непотрібним. Вас чекає вигідне ділове співробітництво. Добре вирішуватимуться банківські питання. Вихідні присвятіть родині. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Сприятливий період для втілення ваших ідей у реальність. Ділова зустріч може виявитися досить корисною й прибутковою. Зараз добре будувати плани на найближче майбутнє, усі вони здійсняться. Вас чекають серйозні зміни в сімейному житті, і обставини складуться на вашу користь. Спрямуйте  усю свою енергію на сімейні відносини. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Мінімальні зусилля будуть давати максимум результату. Не бажайте нікому зла, нехай і цілком заслужено - ваше бажання може матеріалізуватися в більшому обсязі. Уникайте перевантажень. У вихідні будь-яка ваша справа зажадає азарту, якщо, звичайно, вам важливий результат. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Раціональність і вміння збалансувати свої емоції дозволять вам розкрити свій потенціал. Наступає час змін, буде багато цікавих пропозицій по роботі. У спілкуванні стежте за своїми висловленнями, почувши критику, не поспішайте ображатися, а зробіть правильні висновки. У вихідні остерігайтесь лестощів і маніпуляцій. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Очікуйте на стрімкий зліт активності та приплив життєвих сил. Справи на роботі обіцяють складатися досить успішно, особливо в питаннях кар'єри. Згадайте про старих друзів, поновлення дружніх відносин може виявитися для вас досить корисним, не забудьте запросити їх у гості. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - понеділок.

РИБИ (20.02-20.03). Ваші реформаторські ідеї, їх логічність, стрункість можуть закрутити голову кожному. Зафіксуйте їх, потім знадобляться. Незважаючи на робочу метушню, обов'язково влаштуйте собі невеликий перепочинок. Бігати, намагаючись усе встигнути, не варто, інакше повністю втомитеся до вихідних. Сприятливий день – середа, несприятливий день - п'ятниця. 
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини