АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ

АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ

ОВЕН (21.03-20.04). Ви будете щасливі як ніколи. Навіть якщо кому-небудь прийде в голову перешкодити вам, це подвоїть вашу популярність. Вам буде непросто усе встигнути, однак не приймайте рішень поспіхом, менше амбіцій. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Навіть найскладніше питання не встоїть під вашим натиском. Не докладаючи особливих зусиль, ви зможете стати найчарівнішим і найпривабливішим для навколишніх. Однак не варто маніпулювати людьми. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). На вас чекає вигідний підробіток. З'явиться шанс блиснути своїми здібностями та досягти бажаного. У важливому для вас питанні на вас чекає справжній прорив. І все у вас вийде. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.


РАК (22.06-23.07). Події можуть бути непередбачуваними, але ви зможете перемогти цей хаос. На роботі відмінно складаються відносини з колегами й начальством, зараз це дуже важливо для вас. Нагромадження домашніх справ може зажадати від вас енергійності та зібраності. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

ЛЕВ (24.07-23.08). Представте начальству ваші сміливі ідеї та розробки. Не допускайте конфліктних ситуацій, щоб потім зайвий раз не засмучуватися. У  вихідні вам потрібно розслабитися і спокійно відпочити. Сприятливий день -  середа, несприятливий день - четвер.

ДІВА (24.08-23.09). Постарайтеся думати не тільки про себе. Не хвилюйтесь, у вас усе вийде, а якщо й не впораєтеся, допоможуть друзі. Можливі деякі негаразди в справах через недолік інформації. У вихідні не варто конфліктувати з близькими - імовірні негативні наслідки. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця.


ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). На вас можуть звалитися і проблеми і успіхи одночасно. Життя може повернути вас до справ і труднощів, які ви, ніби, вже подолали. Не бійтесь, ви зможете вирішити ці завдання. На вихідні краще не будувати грандіозних планів. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Напружений і насичений подіями період. Зате ви зможете добре заробити, поспілкуватися з потрібними людьми і вирішити багато проблем. Зберігайте душевну рівновагу та навчіться радіти тому, що маєте. Знайдіть час для коханої людини. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Зосередьтеся на найголовнішому. Ви товариські та легкі на підйом. Реально оцінюйте свої сили та не перевантажуйте себе зайвими турботами. У вихідні буде багато зустрічей з друзями та знайомими. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця. 


КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Не квапте події, інакше ви не зможете об'єктивно розрахувати свої сили. Ви можете розраховувати на допомогу друзів. Начальство чіплятиметься до вас через дрібниці, будьте спокійними, без зайвих емоцій. Вихідні будуть спокійними. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Запроваджуйте в життя ваші сміливі плани. Прислухайтеся до порад колег, працюйте в команді. Постарайтеся переглянути ваші відносини з близькими людьми, можливо, ви стали зайво запальними або неуважними. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

РИБИ (20.02-20.03). Відносини з партнерами можуть ускладнитися, намагайтеся не сваритися. Краще спокійно займатися своїми справами. Скоро зникне багато проблем, що обтяжували вас у минулому. Сприятливий день – четвер, несприятливий день - вівторок. 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини