Благодійний турнір "Битва районів" у Хмільнику завершився: "Слобода-Газове Господарство" - чемпіон!

Благодійний турнір "Битва районів" у Хмільнику завершився: "Слобода-Газове Господарство" - чемпіон!

Вчора відбувся фінал "Битви районів". Результати, нагородження, яскраві моменти переглядайте у добірці від Життєвих обріїв.

На закритті змагань були присутні голова Громадської спілки «Вінницька обласна асоціація футболу», президент Громадської організації «Всеукраїнська асоціація футболістів-професіоналів» Ігор Гатаулін, заступник міського голови Андрій Сташко та голова Хмільницької районної асоціації футболу Ігор Квік.

"Хочу висловити щиру подяку представникам команд та всім учасникам за те, що підтримали іцініативу проведення цього благодійного турніру, завдяки вам ми не лише отримали задоволення від футболу, а й підтримали наших захисників та зробили корисну справу - зібрали гроші на квадрокоптер, який вже на передовій полює на окупантів. Дякую глядачам, що не стали осторонь та також долучилися до збору коштів, Вінницькій обласній асоціації футболу за дозвіл та сприяння проведення змагань, і, звісно, нашим Героям за мирне небо, за можливість відновлення спортивного життя України", - виразив слова вдячності Ігор Квік.

У матчі за 3 місце перемогу здобула команда "Сидориха", яка обіграла "Електромережі" з рахунком 7:4. В яскравому та виснажливому фіналі "Порубинці" поступилися "Слободі-Газовому господарству" з різницею в один м'яч (4:5).

Отже, переможцем благодійного турніру на підтримку ЗСУ "Битва районів" у місті Хмільник стала команда "Слобода-Газове господарство".

Кращим гравцем команди "Електромережі" визнаний Віктор Рекрут, кращим захисником турніру став Антонюк Артем, найкращий бомбардир - Назарій Корнієць (команда "Порубинці"), кращий гравець турніру - Андрій Карпік (команда "Сидориха").

"Відновилися чемпіонати Вищої та Першої ліги серед чоловіків та жінок, відновлюються чемпіонати областей, спорт №1 живе та демонструє, що наша держава здатна пережити усі труднощі, вистояти та перемогти! Слава Україні!", - підкреслив Ігор Гатаулін.

У змаганнях брали участь 6 команд з мікрорайонів нашого міста та "Уланівська ОТГ".

Усі гроші, пожертвувані до скриньки для збору коштів під час турніру, передані на купівлю квадрокоптера нашим хмільничанам-захисникам.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ЧОЛОВІК ЗБУВАВ НАРКОТИКИ ТА НАДАВАВ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ЇХ ВЖИВАННЯ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

Dsc 0119Dsc 0116Dsc 0113Dsc 0109Dsc 0103Dsc 0102Dsc 0097Dsc 0096Dsc 0094Dsc 0091Dsc 0085Dsc 0084Dsc 0079Dsc 0081
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини