БРОНЮК ГОТУВАТИМЕ ПЕРШЕ, ДРУГЕ ТА КОМПОТ 

БРОНЮК ГОТУВАТИМЕ ПЕРШЕ, ДРУГЕ ТА КОМПОТ 

 

Сьогодні, 21 березня на телеканалі ICTV стартувало нове кулінарне шоу «Перше, друге та компот», ведучим якого став наш земляк лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк. У новій програмі він ділиться з глядачами лайфхаками приготування знайомих страв та власними рецептами, які кожен зможе легко відтворити на власній кухні. 

«Перше, друге та компот» — дебютне для ICTV кулінарне шоу, що покаже смачні та прості у приготуванні страви від Віктора Бронюка. В кожному випуску ведучий обов’язково готуватиме першу та другу страви і ділитиметься власними кулінарними лайфхаками. Глядачі дізнаються багато важливих хитрощів та секретів, які допоможуть урізноманітнити раціон, заощадити час і змусять звичні інгредієнти заграти по-новому. А ще почують цікаві історії та жарти з життя ведучого.

«Продумуючи формат шоу, з командою телеканалу ICTV ми відразу вирішили, що« Перше, друге та компот» буде дуже простою і зрозумілою кухнею, не такою, як інші кулінарні шоу. Часто українцям показують, як готувати їсти занадто правильно. Я буду готувати все в реальному часі і показуючи процес приготування таким, як у всіх вдома», — розповідає Віктор.

Бронюк здавна захоплюється кулінарією і часто готує вдома для рідних. Багато рецептів, що покажуть у програмі, співак розробив сам чи привіз із подорожей. У першій програмі, яка вийде вже завтра на ICTV, співак розкриє секрети смачного борщу — своєї коронної страви.

Кулінарне шоу показуватимуть щосуботи о 8:30 на ICTV.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини