Чемпіонка світу Мар'яна Шевчук потрапила в аварію. Пасажирки померли від травм

Чемпіонка світу Мар'яна Шевчук потрапила в аварію. Пасажирки померли від травм

Вчора, Паралімпійська чемпіонка світу з пауерліфтингу Мар'яна Шевчук потрапила в жахливе ДТП, - повідомляють Життєві обрії.

9 червня о 9 годині ранку до Хмільницького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі в межах села Пиківська Слобідка трапилася ДТП із потерпілими.

Оперативники на місці пригоди встановили, що за кермом перебувала Паралімпійська чемпіонка світу з пауерліфтингу Мар'яна Шевчук. Керуючи автомобілем, рухаючись по автодорозі сполученням Хмільник - Калинівка, вона не впоралася з керуванням, внаслідок чого автомобіль потрапив у кювет та влетів у дерево.

Разом з Мар'яною в автомобілі перебували дві пасажирки, жительки Хмільника, проректорка Вінницької академії неперервної освіти - Галина Іваниця та Олена Гентош, яка останнім часом працювала в Управлінні праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради.

Внаслідок зіткнення з деревом, вони разом із водійкою отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Калинівської лікарні. На жаль, від отриманих травм Галина Іваниця та Олена Гентош померли у медзакладі.

Мар'яна Шевчук знаходиться у лікарні на лікуванні. Сестра спортсменки на своїй сторінці у фейсбук повідомила про те, що стан Мар'яни стабільно важкий.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ У ДТП ЗАГИНУВ ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини