Чергові перемога та рекорд Мар'яни Шевчук

Чергові перемога та рекорд Мар'яни Шевчук

Хмільничанка Мар’яна Шевчук взяла участь у кубку світу з паверліфтингу серед спортсменів та спортсменок з ураженнями опорно-рухового апарату в складі Національної паралімпійської збірної команди України, який проводився з 17 по 24 травня у грузинському місті Тбілісі. В результаті змагань спортсменка завоювала золоту медаль та побила свій власний рекорд. Про це повідомляється на сайті Національного комітету спорту інвалідів України.

Чотири спортсменки, які відстоювали честь України на цьому міжнародному спортивному форумі, вибороли друге загальнокомандне місце серед 93 спортсменів-учасників змагань з 25 країн світу. На світовому чемпіонаті Україну представляли чотири спортсменки. У доробку українських спортсменок чотири медалі: 2 золоті та 2 срібні нагороди.

Одну золоту нагороду отримала хмільничанка Мар’яна Шевчук (вагова категорія до 55 кг), яка на даний час проживає та тренується у Вінниці. Окрім цього спортсменка встановила рекорд, піднявши штангу вагою у 133 кілограми, втретє побивши свій власний рекорд світу.  Попередній рекорд Мар'яна встановила на кубку світу, який проходив з 25 по 28 березня у Манчестері (Великобританія). 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МАР’ЯНА ШЕВЧУК З ХМІЛЬНИКА НА ВІННИЧЧИНІ ПОБИЛА ВЛАСНИЙ РЕКОРД СВІТУ З ПАУЕРЛІФТИНГУ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини