Чоловік, що підірвав автівку поліцейського Хмільницького району, постане перед судом

Чоловік, що підірвав автівку поліцейського Хмільницького району, постане перед судом

Як повідомляють у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури до суду передано обвинувальний акт стосовно 40-річного жителя Козятина, який обвинувачується у посяганні на життя працівника правоохоронного органу, - повідомляють Життєві обрії.

Вранці 13 жовтня 2022 року у місті Козятин стався вибух. На автомобіль офіцера поліції підклали вибухівку. Інцидент трапився, коли поліцейський збирався на роботу. На капоті його автівки лежав сміттєвий пакет чорного кольору, який здетонував.  У результаті вибуху 38-річний поліцейський отримав опіки. Його госпіталізовано до медичного закладу.

З'ясовано, що правоохоронці неодноразово виявляли та документували правопорушення та припиняли протиправну діяльність обвинуваченого. Чоловік, керуючись жагою помсти, вирішив позбавити життя працівника правоохоронного органу та умисно знищити його автомобіль.

Завдяки інформації в Інтернеті правопорушник навчився виготовляти сумішеві вибухові речовини, запалювальні суміші та пристрої, а також дізнався про способи для приведення їх в дію через певний проміжок часу.

Під час обшуку за місцем проживання обвинуваченого вилучені докази, що свідчать про його причетність до вчинення злочинів.

Кримінальне провадження було порушено за ч. 1 ст. 263-1, ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 347, ст. 348  КК України. У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованих злочинів перед судом обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ВНУК ВИКРАВ ІЗ БАНКІВСЬКОЇ КАРТКИ ДІДУСЯ 45 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини