Де і коли у Хмільнику відключать газ

Де і коли у Хмільнику відключать газ

Хмільницьке відділення АТ «Вінницягаз» на своїй сторінці повідомляє, що у місті Хмільник з 26  по 28 квітня будуть проводитися ремонтні роботи на розподільних газопроводах середнього тиску.

У зв’язку з цим з 8.00 год. 26 квітня по 16.00 год. 28 квітня буде тимчасово припинене газопостачання споживачів частини міста Хмільник, а саме: вул. Т. Шевченка, вул. Свято-Покровській, вул. Шолом-Алейхема, вул. Староміській.

Як повідомляють в компанії, роботи будуть проводитися для забезпечення належного технічного стану газорозподільних мереж та безпечного постачання природного газу споживачам.

Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності. Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт.

У Хмільницькому відділенні АТ «Вінницягаз» просять мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників АТ «Вінницягаз» до газових приладів своїх помешкань.

Також у компанії наголошують на тому, що з метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення подачі газу буде проводитися лише за наявності мешканців в своїх будинках та квартирах.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВІННИЧЧИНІ ПОСАДОВЦІ ЛІСГОСПУ ОРГАНІЗОВУВАЛИ НЕЗАКОННУ ВИРУБКУ ЛІСУ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини