Де відпочити цього літа у Хмільнику?

Де відпочити цього літа у Хмільнику?

Літо в самому розпалі! Незважаючи на вторгнення окупантів та повномасштабну війну з росією, кожен з нас потребує відпочинку.

Редакція газети "Життєві обрії" підготувала добірку місць для відпочинку у Хмільнику в цей важкий час.

Для тих, хто любить прогулянки, для відпочинку чудово підійдуть парки нашого курортного міста.

Парк імені Шевченка є справжньою окрасою Хмільника. Чого тут тільки не побачиш: озеро, альтанки на воді, екзотичні тварини, підвісний місток для дітей, спортивний майданчик, скейт-майданчик та багато іншого. До того ж, тут можна придбати солодощі для дітей та посмакувати кави або відвідати кафе.

Також можна відвідати парки міських санаторіїв: профспілкового санаторію "Хмільник", залізничний санаторій, або ж санаторій "Радон".

Якщо ви хочете провести час з дітьми, хорошим варіантом буде завітати до кафе «Лофт» або ж «Екотаун». У «Лофт» можна скуштувати піцу та замовити суші. Адреса кафе «Лофт»: місто Хмільник, вулиця 1-го Травня, 44.

В «Екотауні» постійно проводять заходи для дітей, до того ж тут смачні страви, а також можна відвідати спортзал, перукарню, салон краси а також СПА. Адреса «Екотаун»: місто Хмільник, вулиця 1-го Травня, 40.

Для любителів суші рекомендуємо відвідати ресторан японської кухні «Суші-Ма». Всередині закладу можна відчути атмосферу Японії, скуштувати неймовірно смачні суші, або ж зробити замовлення з доставкою. Ресторан знаходиться за адресою: місто Хмільник, вулиця Соборності, 6.

Для тих, хто полюбляє погрітися на сонці та поплавати, чудово підійде басейн у ресторані Коктебель. Знаходиться за адресою: місто Хмільник, вулиця Курортна, 2 ж.

Звичайно, в нашому чудовому Хмільнику є ще багато цікавих місць для відвідування, тому кожен зможе вибрати собі відпочинок до смаку. 

Всупереч війні українці мають продовжувати працювати, відпочивати, жити та насолоджуватися життям. Ми маємо пам`ятати, що ворог прагне знищити не лише фізично, а й психологічно. Бажаємо всім гарного відпочинку.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ВІННИЦІ ВІДБУДЕТЬСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ МАТЧ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ. ГРАТИМУТЬ «ЛЕГЕНДИ ФУТБОЛУ» ТА «ЗІРКИ ШОУБІЗУ»

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини