Для учасників бойових дій Вінниччини оголосили конкурс бізнес-ідей

Для учасників бойових дій Вінниччини оголосили конкурс бізнес-ідей

Тематичний фонд «Арсенал підтримки» спільно із благодійним фондом «Подільська громада» оголосили конкурс бізнес-ідей для учасників бойових дій, ветеранів та військовослужбовців запасу. У ньому можуть взяти участь усі охочі ветерани із Вінниці та Вінницької області. Заявки прийматимуть до 30 квітня.  Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Для учасників конкурсу буде проведене навчання за підтримки міського освітньо-аналітичного центру допомоги ветеранам АТО/ООС членам їх сімей та сім'ям загиблих «Ветеранський простір». Під час занять ветеранам розкажуть, як відкрити власну справу, як написати бізнес-план, маркетингову стратегію, а також поділяться дієвими секретами ведення бізнесу. 

«Тематичний фонд «Арсенал Підтримки» діє на базі фонду громади «Подільська громада». Ми допомагаємо ветеранам війни та членам їхніх сімей у відкритті власної справи (підприємницької діяльності), мотивуємо зробити крок до нових можливостей у мирному житті.  Конкурс бізнес-ідей саме на це розрахований. Ми допоможемо втілити бізнес-ідею в життя.  Навчимо, як це зробити та надамо фінансову підтримку. На один проект ми надаватимемо кошти у межах 50 000 грн», - зазначає голова правління Благодійного фонду «Подільська громада» Олена Данілова.

Для участі у конкурсі потрібно:

• заповнити онлайн-анкетку https://cutt.ly/Wvuy1M6 . 

• проект має не суперечити чинному законодавству України;

• бути спрямованим на здійснення підприємницької діяльності та передбачати отримання прибутку;

• належати до мікро-, малих або середніх підприємств за критеріями, визначеними пунктом 3 ст.55 Господарського кодексу України;

• містити актуальну, оригінальну, інноваційну складову та соціальний ефект;

• реалізовуватися на території міста Вінниці та Вінницької області.

• УВАГА! Врахувати, що фінансова підтримка від ТФ «Арсенал підтримки» одного проекту має бути в межах 50 тис. грн.

• Заявки приймають до 30 квітня

Бажаючі взяти участь у конкурсі можуть ознайомитися з деталями участі у конкурсі за посиланням: Конкурс Ідей! Ти Зможеш! Ми Допоможемо!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ РЕСТАВРУВАТИМУТЬ СПАЛЬНИЙ КОРПУС ОБЛФІЗЛІКАРНІ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини