Дві вчительки із Хмільника перемогли у регіональному конкурсі «Палітра авторського слова»

Дві вчительки із Хмільника перемогли у регіональному конкурсі «Палітра авторського слова»

За результатами ІІ Відкритого регіонального фестивалю творчості педагогів та учнівської молоді "Палітра авторського слова" наші землячки Анжела Анатоліївна Веремій та Юлія Віталіївна Бараболя стали лауреатами творчого конкурсу.

Анжела Анатоліївна Веремій, учитель комунального закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 м. Хмільника здобула перемогу у номінації  "Авторська проза" із уривком "Щит землі нашої". Тоді як Юлія Віталіївна Бараболя , методист Центру дитячої та юнацької творчості Хмільницької міської ради, керівник гуртка "Школа журналістики" перемогла у номінації " Авторська поезія" із віршем "Мої найкращії літа".

Фестиваль "Палітра авторського слова" проводиться щорічно, починаючи з 2019 року, з метою пропаганди українського авторського слова, презентації розвитку та збагачення традицій національної культури, ознайомлення з кращими зразками авторського виконання творчих доробків, естетичного виховання та духовного розвитку молодого покоління, а також підтримки позитивного іміджу освітян Подільського краю.

Для участі в цьогорічному обласному етапі Фестивалю зареєструвались 153 учасники з різних міст та районів Вінницької області. Члени журі переглянули всі роботи і визначили 12 лауреатів у номінаціях «Авторська поезія», «Авторська проза», «Авторська пісня» та «Авторська байка».


Читайте також: 

В ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ПРО ВЕЛИКОГО КОБЗАРЯ

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини