Двічі за тиждень губернатор побував у Хмільнику

Двічі за тиждень губернатор побував у Хмільнику

Перший візит голови облдержадміністрації Сергія Борзова на цьому тижні відбувся в середу, 4 серпня. Того дня візит очільника області був пов'язаний з перевіркою Центру вакцинації.

А вже в суботу, 7 серпня Сергій Борзов знову відвідав Хмільник. Цього разу він завітав на культурно-мистецькй проєкт "Музика понад часом", який реалізується Вінницькою обласною державною адміністрацією до 30-річчя Незалежності України у плеяді культурно-мистецьких заходів "Ти у мене єдина". Про це повідомляють Життєві обрії.

Вітаючи хмільничан з проведенням цього чудового заходу Сергй Борзов зазначив:

"Хмільник сьогодні не лише курортне місто, а й культурне! Бо саме тут проходить проєкт «Музика понад часом» - марафон класичної музики у виконанні творчих колективів Вінницької обласної філармонії ім. Леонтовича.  Сьогоднішній захід присвячений 30-ій річниці Незалежності України, яку ми святкуватимемо 24 серпня. Це  найважливіше для кожного українця свято!  Ми маємо пишатися тим, що маємо свою державу, що можемо збиратися просто неба на концерти, говорити українською… !"

Губернатор подякував хмільничанам за гостиність та теплий прийом, а міському голові Миколі Юрчишину за підтримку у підготовці фестивалю. Він також закликав присутних  насолоджуватись концертом, побажав усім міцного здоров'я, мирного неба та святкового настрою! 

   ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  ----------------------------------------      

 Замовити плитку, блочок, паркан можна тут 

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини