Дворічна дівчинка з Хмільниччини перемогла у Всеукраїнському конкурсі «Колядуй, Закарпаття» 

Дворічна дівчинка з Хмільниччини перемогла у Всеукраїнському конкурсі «Колядуй, Закарпаття» 

Нещодавно відбувся різдвяно-новорічний Всеукраїнський аматорський онлайн-конкурс «Колядуй, Закарпаття», який оголосив один із санаторіїв на Закарпатті. За умовами конкурсу, всі охочі могли надсилати відео власного виконання колядок, а переможців визначали за кількістю вподобань ролику у Facebook. Всього надійшло 1961 запис.

Перемогу в конкурсі здобула дворічна дівчинка з села Гущинці Хмільницького району Аня Панькова, яка заспівала колядку «Нова радість стала». Вчити коляду маленькій дівчинці допомогала мама Оксана Панько. Вона розповідає, що запис донькиної коляди робила не для конкурсу, а для себе, але коли дізналися про такий конкурс, то вирішили взяти участь. Та для них перемога стала дуже несподіваною. Колядка дворічної Ані набрала понад 100 тисяч вподобань, а саме відео переглянули 1 мільйон 200 тисяч людей. Тепер маленька дівчинка чекає на свій подарунок – 10 тисяч гривень та сертифікат, який мають надіслати організатори конкурсу.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:СЕРГІЙ ГУТНІК З МОРОЗІВКИ ТА ЮРІЙ ПОВАР З ПОРИКА – ПЕРЕМОЖЦІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ САТИРИ І ГУМОРУ ІМ. СТЕПАНА РУДАНСЬКОГО

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини