Фонд Порошенка та активісти «Європейської Солідарності»

Фонд Порошенка та активісти  «Європейської Солідарності»

   Команда Петра Порошенка реалізовує масштабні волонтерські проекти по забезпеченню лікарень усім необхідним для боротьби з пандемією коронавірусу.  Лідер «ЄС» Петро Порошенко зазначив: «Зараз в Україні відкрито два фронти: на сході країни, де військові відстоюють цілісність і незалежність України, і у лікарнях, де медики стоять на варті здоров’я і життя українців. Ми можемо допомогти нашим героям-лікарям не тільки захисними засобами і обладнанням, але й волонтерською допомогою».


   У березні  інфекційне відділення Вінницької міської лікарні №1  отримало реанімаційне обладнання та медичну апаратуру від Фонду Порошенка на суму 330 тисяч гривень. Лікарням області за цей час передано 2400 захисних медичних костюмів. Із них опорна лікарня отримала1400 комплектів, міська лікарня №1 – 700, решту - Вінницька обласна, Вінницький обласний лабораторний центр, Іллінецька та Липовецька районні лікарні. За цими костюмами у китайських виробників стоїть черга бажаючих купити у три дорога. 
   На прохання головного лікаря Вінницької районної лікарні, яка визначена опорною для прийому пацієнтів із COVID-19 з усієї області, Олександра Кривов’яза представники “ЄС” передали відремонтований за кошти Фонду Петра Порошенка дефіцитний апарат штучної вентиляції легень Carina Sistem.
   - Я дякую всій команді Петра Порошенка у Вінницькій області. Обладнання і захисні костюми нам дуже актуальні. Це комбінезон, який повністю захищає нашого медичного працівника від інфекції. Досі нам доводилося користуватися старими протиепідемічними костюмами багаторазового використання, яким понад 10 років, - зазаначив Олександр Кривов’яз.
   Також варто зазначити, що майже 3000 мешканців Вінниччини отримали продуктові набори від волонтерів «Європейської Солідарності». 

Img 7590%d0%a5%d0%bc%d1%96%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d0%b8%d0%baImg 2353
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини