Гайда в "Катран" за подарунками!

Гайда в "Катран" за подарунками!

Цілий місяць! Протягом вересня магазин побутової техніки "Катран" у Хмільнику святкуватиме свою річницю. З нагоди своїх іменин "Катран" підготував для хмільничан різні сюрпризи та подарунки.

 

- По перше протягом п'яти днів з 1 по 5 вересня усі товари у нашому магазині будуть продаватись за мінімальною ціною - говорить керівник магазину "Катран" у  Хмільнику Ігор Кузьменко.

Окрім того на покупців чекають подарунки. Спільно зі своїми партнерами компаніями LG та "Beko" ми підготували промоакцію, у якій наші покупці отримають в подарунок мультиварку за 800 гривень. Наприклад, придбавши  у нас  пральну машину "Beko"  її новий власник отримає в подарунок мультиварку. Також мультиварку в подарунок отримають люди, які куплять пральну машинку, або холодильник LG. Протягом вересня за мінімальними цінами у нас можна придбати телевізори Grunhelm від 32 до 55 дюймів. Тому запрошую хмільничан до нас на іменини, подарунків усім вистачить - говорить Ігор Кузьменко.

 

У магазині "Катран" дійсно широкий вибір сучасної побутової техніки, тут є усе необхідне для дому, а досвідчені продавці-консультанти допоможуть підібрати той товар, який задовільнить навіть самих вибагливих клієнтів.

Магазин знаходиться за адресою: м. Хмільник, вул. 1-го Травня, 54 (зупинка військовий санаторій)

КАТРАН - там, де речі коштують дешевше!

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини