Гороскоп на тиждень з 14 по 20 грудня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на тиждень з 14 по 20 грудня  для всіх знаків зодіаку

ОВЕН (21.03-20.04). Вам будуть вдаватися такі протилежні за духом речі, як зовсім нові проєкти й старі незакінчені і давно забуті справи. Багато часу доведеться обговорювати свої ідеї і плани з навколишніми. Підтримку буде одержати нелегко. У вихідні можуть виникнути непередбачені сімейні проблеми. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Складний період, що вимагає емоційної рівноваги. Не засмучуйтесь по дрібницях і не опускайте руки. Якщо виникнуть перешкоди, знайдіть спосіб їх обійти. Вас порадують гарними новинами й подіями. У вихідні будьте обережні, можливий обман і зваби. Сприятливий день - середа, несприятливий день - субота.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Ваші задуми дуже швидко втіляться в життя й принесуть солідний прибуток. Сприятливі поїздки, зустрічі, побачення. Вам не доведеться нічого вибирати, ви будете точно знати, чого прагнете, з ким і де вам буде добре. У вихідні ви будете оточені увагою і любов'ю. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - середа.


РАК (22.06-23.07). Постарайтеся позбутися всього непотрібного,  що заважає вам як у професійній діяльності, так і в особистому житті. Відновіть гардероб й зробіть ремонт в будинку. Не відмовляйтеся від підтримки друзів і рідних. Уникайте метушні. На вас чекають зміни на краще. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця.


ЛЕВ (24.07-23.08). Налаштуйтесь на нове, незвичне, починайте вчитися  новому. Тиждень принесе спокій і внутрішнє умиротворення. Можливі сюрпризи, удача може звернути на вас увагу. У вихідні женіть геть від себе тугу. Давні мрії нарешті почнуть здійснюватися завдяки вашому терпінню й старанності, помноженим на вашу працездатність. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.


ДІВА (24.08-23.09). Ви можете реалізувати давні плани. Підвернеться можливість виявити себе в новій справі, що обіцяє принести додатковий прибуток. Але краще не обговорювати з близькими людьми фінансові питання. Вихідні варто присвятити вирішенню сімейних проблем. Будьте уважні до дітей і подружжя. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - понеділок.


ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Саме час закінчити те, що стало вас стомлювати. Не бійтеся прямо сказати вашому обранцеві, другові або колезі, що вас щось не влаштовує. Підвищення по службі приведе до того, що обов'язків у вас стане набагато більше, зате й зарплата виросте. У вихідні близькі можуть образитися на вашу неуважність. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Не варто намагатися протистояти приходу нового до вашого життя, навіть якщо при цьому щось старе повинне піти. Робота буде приносити задоволення й солідний прибуток. Гарний час для налагодження відносин і придбання потрібних зв'язків. Але не будьте надто самовпевненими, прислухайтеся до думки близьких людей. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Працюючи багато, зможете одержати високий дохід. Проблеми, які раніше видавалися нерозв'язними, розпадуться на ряд дрібних, і здолати їх не складе особливої праці. Відновіть старі зв'язки й знайомства. Вас помітить і оцінить  гідно начальство. Відпочиньте у вихідні в дружньому колі, і ви довідаєтеся багато цікавого. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок. 


КОЗЕРІГ (22.12-20.01). У ваших силах зробити максимум можливого, щоб добитися успіху. Женіть геть сумніви та лінь. Постарайтеся уникати конфліктів і протиріч у відносинах з колегами й начальством. До вихідних добре б закінчити монотонну роботу, і ви відчуєте полегшення й побачите ситуацію з іншого боку. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - четвер.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Ретельно перевіряйте всю інформацію, яка надходить. Зараз краще уникати поїздок і людних місць. Постарайтеся реально оцінити свої сили, і не звалювати на себе непосильний обсяг роботи. У вихідні присвятіть час собі й своїй родині. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

РИБИ (20.02-20.03). Краще звести до мінімуму спілкування. Не проводьте багато часу за розмовами, не вплутуйтеся в суперечки. На роботі будьте розсудливими і впевненими у власних силах. Невдалий період для нових справ і серйозних починань. У вихідні варто зробити генеральне прибирання у квартирі. Сприятливий день – четвер, несприятливий день - понеділок. 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини