Губернатор Сергій Борзов відкрив новий спортивний майданчик у Хмільнику

Губернатор  Сергій Борзов відкрив новий  спортивний майданчик у Хмільнику

Сьогодні у Хмільнику, на території третьої школи, відкрито сучасний мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту. Новозбудований майданчик  пристосований для занять з футболу, гандболу, волейболу та великого тенісу.

Реалізація зазначеного проекту відбулась завдяки наданій з державного бюджету субвенції при співфінансуванні з місцевого бюджету. Загальна вартість будівництва становить майже півтора мільйона гривень.

На відкриття нового спортивного майданчика завітав голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов, який привітав учнів із оновленням спортивного ядра школи та побажав їм успіхів і нових спортивних досягнень:  «Переконаний, що такі самі майданчики мають бути у кожній школі, аби всі діти мали змогу займатись спортом у комфортних умовах, приймати участь у змаганнях і вдосконалювати свої спортивні уміння та навички».

Перший заступник голови ОДА Наталя Заболотна повідомила, що це вже шостий із 11 майданчиків, на будівництво яких Вінницька область отримала 7 мільйонів 400 тисяч  гривень з державного бюджету в рамках програми «Будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту»

Директор школи  Микола Євтодій розповів, що  будувався майданчик майже рік, кошти на його будівництво спрямовувались з державного  місцевого бюджетів. Окрім того, допомагали і благодійники, які спрямували на будівництво близько 200 тисяч гривень для фінансування непередбачених проектом робіт, зокрема благоустрою навколишньої території. Сьогодні майданчик, нарешті, відкрили і наші учні не дочекаються, коли зможуть тут пограти, адже на полі влаштовано сучасне покриття, яке дозволяє грати у футбол, великий теніс і волейбол».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ЗАКРУТКА ПО-ВІННИЦЬКИ»

%d0%b1%d0%be%d1%80%d1%80%d1%80%d0%b1%d0%b1%d0%b1
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини