Хмільничан запрошують долучитись до акції "Серце до серця"

Хмільничан запрошують долучитись до акції "Серце до серця"

Цього року фонд «Серце до серця» організував 16-ту Всеукраїнську благодійну акцію «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята!». Акція проходитиме по всіх регіонах України в період з 01 квітня по 30 вересня 2021 року.  Кошти збиратимуться з метою придбання неотологічного медичного обладнання у дитячі лікарні України. Повідомляється на сайті Всеукраїнсього благодійного фонду.

За весь час проведення акції, вона набула загальнонаціональної підтримки. За 15 років діяльності фонду спільними зусиллями було зібрано 42 786 419,30 грн., за які придбано медичне обладнання та передано у безкоштовне користування до територіальних медичних об’єднань кожної області України.

Як повідомляють організатори акції, цього року вона відбуватиметься в адаптивному режимі, відповідно до рівня захворюваності в територіальних об’єднаннях та з урахуванням карантинних обмежень, пов’язаних із коронавірусною інфекцією.

Усі бажаючі можуть зробити свій фінансовий внесок, а більш детальну інформацію по збору коштів можна отримати перейшовши за посиланням: https://sercedoserca.com.ua/zdorovi-nemovlyata/


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:ЮНИХ ХМІЛЬНИЧАН ЗАПРОШУЮТЬ ДО УЧАСТІ В КОНКУРСІ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини