Хмільничанка відзначала свій 99 день народження

Хмільничанка відзначала свій 99 день народження

24 грудня жительці Хмільницької громади Литвинюк Марії Яківній виповнолося 99 років, - повідомляють Життєві обрії.

Допис про це опублікували у Хмільницькій міській раді.

Життя цієї мудрої та досвідченої жінки наповнене не лише радісними сімейними подіями, але й складними випробуваннями долі, адже їй довелося пережити воєнні лихоліття і труднощі післявоєнної відбудови.

Народилася Марія Яківна 24 грудня 1923 року. Коли юній дівчині було 18, у 1941 році її насильно вивезли до Німеччини, де вона три роки пережила жахіття концтабору.

Полегшення настало лише тоді, коли її відправили у місто Краків - у ветлікарню. Там Марія знаходилася півроку – допомагала ветлікарям лікувати коней.

По завершенні жахливої війни, молода дівчина повернулася додому – у рідний Хмільник. Згодом Марія Литвинюк вийшла заміж і свій трудовий стаж віддала праці на пошті.

Тихе сімейне життя з коханим чоловіком подарувало їм двох люблячих діток, а вони обдарували онуками та одним правнучком, які огорнули своєю ніжністю, турботою і любов'ю.

Поважну довгожительку привітали заступник начальника Управління праці та соціального захисту населення з соціальних питань Людмила Перчук та начальник відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій громадян Елла Цимбалюк.

Гості подякували іменинниці за невтомну працю, життєву стійкість і мудрість, побажали в доброму здоров’ї зустріти 100-річний ювілей, вручили вітальну листівку та квіти.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЧАНЦІ СТОРОЖУК ПАРАСЦІ ІВАНІВНІ ВИПОВНИЛОСЯ 104 РОКИ

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини