Хмільничанки фотографувались у хустках

Хмільничанки фотографувались у хустках

ФЛЕШМОБ ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ХУСТКИ НА ХМІЛЬНИЧЧИНІ

В Україні 7 грудня відзначається Всесвітній День хустки. Цьогоріч було прийнято влаштувати флешмоб «Зроби фото з хусткою», в якому жінки мали змогу продемонструвати свій оберіг і показати всю красу української жінки. До флешмобу приєдналися і хмільничанки, які виставили свої фото у соцмережі з хештегом УкраїнськаХустка. Ми зібрали для вас  незначну кількість неймовірних світлин від жінок і дівчат, яким так личить хустка. До флешмобу долучився  професійний ліцей сфери послуг, учні якого не тільки продемонстрували різноманітні хустки, а й влаштували концерт присвячений цьому дню. На фото показані хустки різних поколінь, які передавались у спадок від матері до доньки. Ці хустки несуть в собі неабияку цінність, адже вони символ свободи, любові і патріотизму.

Не обійшов увагою флешмоб і дошкільний навчальний заклад №5 «Вишенька», в якому прийняли участь не тільки вихователі, а й наймолодше покоління, які пам’ятають і цінують українські традиції.

 На сторінці  фейсбук до флешмобу долучились працівники Хмільницької міської ради.

 

Також у соцмережах привітала Хмільницька школа мистецтв з Всесвітнім днем української хустки і опублікувала фото з найяскравішими хустками, які милують око своєю різноманітною кольоровою гамою.

 Отож,  хмільничанки мали змогу побачити, що флешмоб «Українська хустка» об’єднав жінок різних сфер праці, різні покоління, завдяки цьому ми відроджуємо наші українські традиції, і показуємо всьому світові, які ж красиві українські жінки. 

 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини