Хмільничани на віче попрощалися з Захисником України Віктором Сидоруком

Хмільничани на віче попрощалися з Захисником України Віктором Сидоруком

Сьогодні в Хмільнику відбулося загальноміське віче, на якому містяни віддали шану загиблому захиснику Віктору Сидоруку, - повідомляють Життєві обрії.

Віктор Євгенович Сидорук народився у місті Хмільник 10 вересня 1980 року. Навчався в школі №2, потім вступив до технікуму в Тульчині, де вчився на ветеринара.Віктор був призваний 29 квітня 2022 року Хмільницьким районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки Вінницької області на військову службу під час мобілізації. Під час служби був головним сержантом-командиром танкової роти.

Вірний військовій присязі у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, помер 6 вересня. Смерть настала у шпиталі Харкова, Дзержинського району. У Віктора залишилися мама Надія Мартинівна, брати Сергій та Петро.

Останній шлях воїна пройшов за маршрутом:

вулиця Столярчука – вулиця Пушкіна (до світлофора) – проспект Свободи (Будинок культури) – вулиця Слобідська,38 (церква Святих першоверховних апостолів Петра і Павла), де об 11 годині відбулася заупокійна молитва. Містяни навколішках проводжали Героя в кращий світ, подумки дякуючи за мирне небо над головою. Після заупокійливої молитви розпочалося загальноміське віче-прощання із Захисником України.

Віче розпочалося з хвилини мовчання за тими, хто віддав своє життя за незалежність України та з виконання хмільничанами державного гімну. До прощання з Героєм долучилися сотні людей.

Зі словами співчуття до рідних та близьких загиблого звернулися: благочинний храмів Хмільницького району ПЦУ Іван Пукас, майор Олег Камбаров, помічник народного депутата Петра Юрчишина Андрій Барабан та заступник міського голови Сергій Редчик.

Захисника України поховали на Митницькому кладовищі.

У цей скорботний для усіх нас день висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Віктора Євгеновича.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІЧЕ В ХМІЛЬНИКУ ПОПРОЩАЛИСЯ ІЗ ЗАГИБЛИМ НА ХЕРСОНЩИНІ ГЕРОЄМ ОЛЕКСАНДРОМ ДУБОВИМ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

Dsc 0184Dsc 0175Dsc 0170Dsc 0171
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини