Хмільничани попрощалися з Захисником України Дмитришиним Володимиром

Хмільничани попрощалися з Захисником України Дмитришиним Володимиром

Сьогодні в Хмільнику відбулося загальноміське віче, на якому містяни віддали шану загиблому захиснику Дмитришину Володимиру, - повідомляють Життєві обрії.

Дмитришин Володимир Олександрович народився у місті Хмільник 31 березня 2000 року. Був учнем школи №4, де брав активну участь у спортивному житті закладу. Після завершення навчання вступив до Львівської національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного на факультет ракетних військ та артилерії.  Саме тут отримав звання кандидата в майстри спорту України. Був одним з найкращих на своєму факультеті, а в 2022 році закінчив академію зі званням лейтенанта.

Потім служив у 24 механізованій бригаді імені Короля Данила, де у військовий час отримав звання Старшого лейтенанта та був нагороджений Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня за особливі заслуги у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності та за зміцнення обороноздатності та безпеки. Серед своїх однослужбовців отримав позивний "Тесла", бо мріяв про авто і завжди був з акумуляторами. 

8 вересня, під час виконання бойового завдання, загинув внаслідок артилерійського обстрілу рашистів.

У нього залишились мама Тетяна Михайлівна, тато Олександр Іванович, брати Назар та Артем, сестричка Анастасія.

Останній шлях воїна пройшов за маршрутом:

вул. Тичини, 34 - вул.Вугринівська - вул. 1 Травня - проспект Свободи (Будинок культури). де о 12 годині відбулася заупокійна молитва. Хмільничани провели Героя в кращий світ, подумки дякуючи за мирне небо над головою. Після заупокійливої молитви розпочалося загальноміське віче-прощання із Захисником України.

Загальноміське віче-прощання розпочалося з хвилини мовчання за тими, хто віддав своє життя за незалежність України та з виконання хмільничанами державного гімну. До прощання з Героєм долучилися сотні людей.

Зі словами співчуття до рідних та близьких загиблого звернулися: благочинний храмів Хмільницького району ПЦУ Іван Пукас, майор Олег Камбаров, помічник народного депутата Петра Юрчишина Андрій Барабан та заступник міського голови Сергій Редчик.

Захисника України поховали на кладовищі по вулиці Чайковського.

У цей скорботний для усіх нас день висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Володимира Олександровича.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЧАНИ НАВКОЛІШКИ ЗУСТРІЛИ ЗАГИБЛОГО ГЕРОЯ ВОЛОДИМИРА ДМИТРИШИНА (ВІДЕО)

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

Dsc 0221Dsc 0201Dsc 0218
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини