Хмільничанин Роман Кашпур оголосив розіграш на український прапор з підписом генерала Валерія Залужного!

Хмільничанин Роман Кашпур оголосив розіграш на український прапор з підписом генерала Валерія Залужного!

- Досить багато в мережі інтернет людей, котрі робили і роблять подібні розіграші з символікою підписаною Головнокомандувачем ЗСУ! Але, чим саме цей екземпляр унікальний і є одним єдиним у світі: а тому що, саме з цим прапором 23-го квітня 2023-го року я на протезі, здолав повну Марафонську дистанцію 42 км 195 м у Лондоні. 42 кілометри = 42-ом дням, протягом яких я буду розігрувати цей прапор,  - написав Роман Кашпур

За умовами розіграшу кожен учасник має:

1.Бути зареєстрованим у соціальній мережі Facebook.

2. Бути підписаним на мою сторінку.

3. Зробити репост цього допису.

4. Після оплати вхідного квитка обов'язково в коментарі надіслати скрін оплати або номер телефону(це для того, щоб встановити зворотній зв'язок).

Вартість квитка 500 грн. Один квиток = 1 номер. Лімітів на одну людину - не має! Кожні 500 грн = 1 номер.

Важливо:

Чому потрібно бути зареєстрованим у facebook і навіщо в коментарі необхідно додавати скрін про оплату або номер телефону? Все це дозволить: по-перше - залучити більше людей до розіграшу; по-друге - встановити зворотній зв'язок, та надати людині персональний номер.

Визначення переможця: по закінченню терміну можливості купівлі квитків, всі номери будуть занесені в електронну систему "random"(випадковий) і комп'ютер сам визначить номер переможця!

Раз на добу, зі всіма учасниками, хто виконав всі умови розіграшу, буде встановлено зв'язок та присвоєно особистий номер або два-три(залежно від кількості куплених квитків)!

Увага! Всі коментарі(скріни або номер телефону) мають надсилатись лише під оригінальним постом автора! Для цього потрібно перейти на мою сторінку і під дописом з назвою :

Увага! Розіграш! залишити скрін про оплату або номер телефону!

В перших двох коментарях під цим дописом, для зручності, залишу посилання на Банку(Monobank), та номер картки Банки!

Назва Банки "ВСЕ НА ПЕРЕМОГУ".

Не дивлячись на те, що переможець буде тільки один, кожна вилучена копійка з цього розіграшу піде на підтримку Українського Війська! Пріорітет на зараз для військових - це автівки та коптери!

Оскільки ціна за квиток фіксована, і всі виписки про оплату я зможу відслідковувати - шахраям пролізти не вдастся! Але щоб зробити розіграш справедливим і чесним для всіх - ще раз прошу перечитайте уважно умови розіграшу, - написав Роман.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЧАНИН РОМАН КАШПУР ПРОБІГ, ОДИН З НАЙВІДОМІШИХ У СВІТІ, ЛОНДОНСЬКИЙ МАРАФОН

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини