Хмільничанин Роман Кашпур - переможець «Ігор Героїв»

Хмільничанин Роман Кашпур - переможець «Ігор Героїв»

В черговий раз у хмільничан з’явився привід пишатися своїми земляками, які не тільки захищають нашу Батьківщину від агресора, а й, повернувшись з війни, своїм прикладом надихають інших до звершень та перемог. Одним з таких є Роман Кашпур – ветеран російсько-української війни, який внаслідок поранення втратив ступню, але не втратив сили духу. Ми вже не одноразово розповідали про цього відважного хлопця на сторінках нашої газети.  В березні 2020 року ветеран став  переможцем Всеукраїнських змагань із кросфіту «Ігри героїв».
«Ігри Героїв» – це ініціатива, яка об’єднує ветеранів та людей з інвалідністю через популяризацію здорового способу життя. “Ігри” були започатковані 21 травня 2016 року та проводяться серед ветеранів Збройних сил України, а також цивільних з інвалідністю. 
Після перемоги в минулому році Роман не став зупинятися на досягнутому. Цілий рік готувався до наступних «Ігор». 
Цього року «Ігри героїв» проводилися  з 14 по 28 березня, але, зважаючи на крантинні обмеження, відбувалися в онлайн-режимі. Кожен учасник повинен був зареєструватися на сайті спортивної платформи «Winwod», вибрати змагання, у якому хоче взяти участь, виконати його у спортивному залі під відеозапис. Організатори змагань і сертифіковані судді з кросфіту перевірили відео всіх учасників та визначали переможців та призерів. З 9-ти заявлених дисциплін Роман зареєструвався та прийняв участь в 4-х: жим штанги лежачи, кросфіт, підтягування, поштовх гирі довгим циклом. За результатами змагань Роман зайняв три перших місця та п’яте місце у заявлених ним дисциплінах, а саме:  5-е місце жим штанги лежачи (100 кг), 1-е місце кросфіт, 1-е місце підтягування (55 повторень) та 1-е місце поштовх гирі довгим циклом (61 повторення).
Свою перемогу сильний духом герой присвятив своєму чотиримісячному синові, який всі дні знімального процесу активно вболівав за свого тата крізь сон на руках у мами Юлії. 
Колектив редакції вітає Романа з перемогою, бажаємо нових звершень і перемог успіхів у здійсненні найзаповітніших мрій, любові та такої ж сильної підтримки від сім’ї ще на довгі щасливі роки. 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини