Хмільничанин закликав свого брата, російського генерала зупинити війну в Україні

Хмільничанин закликав свого брата, російського генерала зупинити війну в Україні

Двоє російських генералів, які воюють проти України, виявилися родом з Вінниччини, один з них з Хмільника. До них звернулися рідні брати із закликом зупинитися.

Про це йдеться у сюжеті вінницького телеканалу “Вінниччина”.

Двоє генералів-окупантів, які зараз в російській армії, народилися у Вінницькій області. Це Володимир Алексєєв та Анатолій Болюх

Алексєєв Володимир Степанович - перший заступник начальника Головне управління Генерального штабу РФ генерал-лейтенант. Учасник організації підривної розвідувальної діяльності проти України та за сумісництвом учасник в плануванні бойових операцій проти України.

“Дорогий братику! Я знаю, що у тебе наказ, але зараз розпочалася війна і вийшло так, що над нашим з тобою рідним містом рвуться ракети ворога та просто знищують наші будинки. Діти не можуть спокійно спати. Знаю тебе, як прекрасну і порядну людину. Тому прошу, допоможи закінчити цю війну, щоб не було братовбивства, щоб не гинули діти і люди. Надіюся, що ти до мене дослухаєшся”, - звернувся до брата Юрій Алексєєв, який нині проживає у Хмільнику.

На думку Юрія Алексєєва, нинішня війна - це повномасштабне вторгнення, під час якого хочуть знищити український народ. Однак нам це не потрібно, адже Україна йде та обов’язково дійде до цивілізованого світу.

Інший чоловік - 70-річний Віктор Болюх, який все життя прожив у Вінниці та працював енергетиком. Він є братом російського генерала Анатолія Болюха. 

Болюх Анатолій Якович - генерал-лейтенант, заступник керівника п’ятої служби ФСБ РФ, яка займається зовнішньою розвідкою та відповідає за роботу в Україні.

В березні 2022 року керівник п’ятої Служби генерал-полковник Сергій Бєсєда та його заступник Анатолій Болюх були поміщені під домашній арешт за розкрадання коштів, виділених на агентурну роботу в Україні та по доведенню керівництву Росії неправдивої інформації про політичну ситуацію в Україні.

Саме на підставі інформації від п’ятої Служби ФСБ Володимир Путін прийняв рішення про напад на Україну.

“Так історично склалося, що раніше ми усі були в радянському союзі. Я вступив до політеху, ніколи не ліз в політику та навіть не розбирався у цьому, адже, як кажуть, це дуже брудна справа. А от мій брат - Анатолій, служив в Ізяславі в десантних військах спецназу. Там йому і запропонували вступити Москви в університет, куди брали сильних та вольових людей. Згодом його завербували в ФСБ. Востаннє ми бачилися ще у 2014 році, коли померла наша мама. Я не ліз у його справи, а він у мої. А згодом я все дізнався. І коли почалася агресія - я її засуджував”, - продовжив Віктор Болюх.

Віктор Болюх наголошує, що засуджує дії російський військових та закликає зупинитися. Адже коли гинуть люди, а особливо діти - це страшно.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини