Хмільничанина Володимира Дмитришина нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно)

Хмільничанина Володимира Дмитришина нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно)

Сьогодні, 7 червня нагороду батькові захисника Олександру Івановичу Дмитришину вручили начальник Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковник Олег Резедент та  Хмільницький міський голова Микола Юрчишин, - повідомляють Життєві обрії.

Перед тим, як вручити нагороди присутні, хвилиною мовчання, вшанували пам'ять про героїчних захисників, які віддали життя за Україну, боронячи її від російських окупантів.

- Дякую вам за мирне небо над Вінниччиною, за захист Української держави від російської навали, за можливість мирно працювати на благо нашої землі.  Подвиг Вашого сина, який віддав своє життя захищаючи свободу та незалежність нашої країни, навіки залишиться в нашій памʼяті. Дякую Вам за сина, сказав Олег Резедент вручаючи нагороду батькові. 

- Від імені всіх хмільничан, всіх українців схиляю голову перед всіма рідними героїв, полеглих за Україну....  Ви завжди можете розраховувати на підтримку влади, ви втратили найдорожчу людину, тому наш обов'язок підтримувати вас та допомагати вам і ми це будемо робити, звертайтесь з будь-яких питань,  зробимо все, що в наших силах. Вічна памʼять та Слава Героям! - сказав Микола Юрчишин. 

Володимир Дмитришин народився 31 березня 2000 року. Навчався у школі №4 міста Хмільника. З вторгненням російських окупантів став на захист Батьківщини. 18 траня 2018 року був нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня. Загинув 8 вересня 2022 року під час артилерійського обстрілу на Херсонщині.

Катерина Святенко, студентка Барського ГПК ім. Михайла Грушевського

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЧАНИНА ВАЛЕРІЯ ГАВРИЛЮКА ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ НАГОРОДИВ ОРДЕНОМ «ЗА МУЖНІСТЬ» ІІІ СТУПЕНЯ (ПОСМЕРТНО)

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими

 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини