Хмільникводоканал роз'яснив хмільничанам причину зниження тиску в системі водопостачання

Хмільникводоканал роз'яснив хмільничанам причину зниження тиску в системі водопостачання

Хмільникодоканал розмістив на своєму сайті роз'яснення для жителів Хмільника про те, чому в системі водопостачання міста знизився тиск. Як говориться у повідомленні, у спекотні місяці різко зростає використання питної води для поливу городини присадибних ділянок, що призводить до значного зменшення тиску у системі водопостачання міста. А отже стає причиною перебоїв постачання води верхніх поверхів багатоквартирних будинків.
Виконавчим комітетом Хмільницької міської ради 15.05.2018 року було прийнято рішення №187 про встановлення режиму поливу присадибних ділянок питною водою із мереж централізованого водопостачання міста Хмільника у літній період.
"Якщо Вам вкрай необхідно полити город, то ласкаво просимо поливати городи в години мінімального споживання води: з 23 годин вечора до 5 годин ранку. Звичайно, поливати город можна і вдень з набраних вночі ємкостей з водою. Існують також системи крапельного поливу. Лише взаємна повага та розумне використання наявного технічного ресурсу дозволить нам безпроблемно користуватись всіма перевагами централізованого водопостачання", - говориться в повідомленні.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ХМІЛЬНИКУ ПРОПОНУЮТЬ ВСТАНОВИТИ БУДИНОЧКИ ДЛЯ БЕЗПРИТУЛЬНИХ КОТІВ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини