Хмільницький центр комплектування та соціальної підтримки запрошує на роботу

Хмільницький центр комплектування та соціальної підтримки запрошує на роботу

У Хмільницькому районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки оголошено добір на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»:

головний спеціаліст першого відділу Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки - 1 посада;

головний спеціаліст другого відділу Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки - 1 посада;

головний спеціаліст групи морально-психологічного забезпечення Хмільницького районного територіального центру комплектування тa соціальної підтримки - 1 посада.

Посадові обовʼязки:

Проведення заходів професійно-психологічного відбору громадян, які підлягають приписці до призовних дільниць, кандидатів на строкову військову службу, кандидатів на військову службу за контрактом, кандидатів для навчання у ВВНЗ, кандидатів на службу у військовому резерві, громадян, які призиваються за мобілізацісю та військовослужбовців підпорядкованого РТЦК та CП.

Умови оплати праці:

Посадовий оклад - 5600 грн.

Надбавка до посадового окладу за ранг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 №15 «Питання оплати праці працівників державних органів», надбавки та доплати (відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»).

Призначення на посади проводиться на умовах строкового договору.

Дата проведення співбесіди - 13 грудня 2022 року о 11 год.00 хв.

Місце проведення співбесіди:

Для головного спеціаліста першого відділу (м. Козятин) Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою: Вінницька область, місто Козятин, вул. Незалежності, буд.35.

Для головного спеціаліста другого відділу (м. Калинівка) Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою: Вінницька область, місто Калинівка, вул. Шевченка, буд.55.

Для головного спеціаліста групи морально-психологічного забезпечення Хмільницького районного територіального центру комплектування тa соціальної підтримки за адресою: Вінницька область, місто Хмільник, вул. Небесної Сотні, буд.22.

Вимоги до кандидатів:

Вища освіта за освітнім ступенем не нижче молодшого бакалавра або бакалавра (напрям підготовки «Психологія»), вільне володіння державною мовою.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ПОЛІЦІЯ У ХМІЛЬНИКУ ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини