Клік-клік і ви записані до лікаря:  у лікарні імені Пирогова запрацював новий  безкоштовний застосунок для пацієнтів

Клік-клік і ви записані до лікаря:   у лікарні імені Пирогова запрацював новий   безкоштовний застосунок для пацієнтів

Пацієнти Вінницької обласної клінічної лікарні імені М. І. Пирогова можуть записатися на прийом до лікаря та отримати доступ до електронної медичної карти через новий мобільний застосунок Health24. 

Мобільний застосунок є безоплатним для пацієнтів та медичних закладів, які працюють з медичною інформаційною системою Health24. Щоб скористатися новим застосунком, необхідно у своєму смартфоні завантажити або оновити застосунок Health24 в App Store/Google Play.

Для запису на прийом необхідно пройти коротку реєстрацію, вибрати лікарню імені Пирогова,  лікаря, день та час прийому. За необхідності можна самостійно скасувати свій запис на прийом.

У мобільному застосунку Health24 пацієнт може переглянути історію хвороби, інформацію про прийоми у лікаря, електронні направлення, рецепти на ліки, аналізи, вакцинації. 

Медичні дані пацієнта відображатимуться у застосунку, якщо у лікарні підтвердили медичну карту пацієнта та мігрували історію хвороби. 

Окрім цього, у застосунку Health24 є змога додати профіль дружини/чоловіка або іншого члена родини та записати на прийом до лікаря або переглянути його електронну медичну карту. Для отримання доступу до карти дорослого необхідно отримати згоду шляхом внесення коду із смс.

Куди пацієнти можуть звернутися за допомогою?

Із питаннями щодо запису до лікаря пацієнти можуть звернутися до реєстратури медичного закладу або зателефонувати на гарячу лінію Health24 0 800 756 856 (безкоштовно з усіх мобільних операторів). 

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини